search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:29
MENU CLOSE

Ο Γώγος «αδειάζει» την κυβέρνηση: «Δεν είχαμε συζητήσει για τα νυχάδικα»

14.12.2020 17:41
Ο Γώγος «αδειάζει» την κυβέρνηση: «Δεν είχαμε συζητήσει για τα νυχάδικα» - Media

 

«Αδειάζει την κυβέρνηση» για το άνοιγμα των καταστημάτων περιποίησης νυχιών ο λοιμωξιολόγος και μέλος της Επιτροπής, Χαράλαμπος Γώγος.

Μιλώντας ενόψει της αυριανής επαναλειτουργίας των καταστημάτων μανικιούρ-πεντικιούρ, ο κ. Γώγος τόνισε ότι «δεν ερωτήθηκε η επιτροπή σχετικά». «Δεν είχαμε συζητήσει για τα νυχάδικα, είχαμε συζητήσει για τα κομμωτήρια» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γώγος μιλώντας στο Mega.

«Κατ’ αναλογία, αν κι αυτά θα μπουν στην ίδια κατηγορία είναι θέμα της πολιτείας να αποφασίσει. Το κύριο είναι ότι δεν πρέπει να αυξηθεί η κινητικότητα με όλα αυτά, θέλει μεγάλη προσοχή, μέτρα πρόληψης» τόνισε ο καθηγητής.

Ερωτηθείς εκ νέου πώς την Παρασκευή κυβερνητικά στελέχη έλεγαν ότι δεν θα ανοίξουν τα καταστήματα περιποίησης νυχιών και σήμερα ανακοινώθηκε η επαναλειτουργία τους, ο κ. Γώγος επανέλαβε ότι «δεν τέθηκε καν τέτοιο θέμα» στην Επιτροπή.

Σχολιάζοντας την πίεση που υπήρξε για την «ανάκληση» της απόφασης για τα καταστήματα αυτά, ο κ. Γώγος σημείωσε πως «όλες οι κατηγορίες που πλήττονται (και οι επιχειρήσεις και η Εκκλησία για παράδειγμα) σίγουρα έχουν κάποιες αντιρρήσεις για τα μέτρα αλλά η στάση (σ.σ. Της Πολιτείας) πρέπει να είναι σταθερή, τα πράγματα είναι δύσκολα. Η μικρή ύφεση που υπάρχει και σταθερά συνεχίζεται, αυτή πρέπει να τη διατηρήσουμε με μεγάλη προσπάθεια και προσοχή. Αν συμβεί οποιαδήποτε έξαρση τα αποτελέσματα θα είναι δυσβάσταχτα» υπογράμμισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:29