search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:25
MENU CLOSE

Γιάννης Πάριος: Δύο γάμοι, μια σπουδαία καριέρα και η μοναξιά – Η άγνωστη ιστορία με τον γιο του (Videos)

15.12.2020 07:30
Γιάννης Πάριος: Δύο γάμοι, μια σπουδαία καριέρα και η μοναξιά - Η άγνωστη ιστορία με τον γιο του (Videos) - Media

 

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Γιάννης Πάριος. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μεταξύ άλλων, θυμήθηκε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, αναφέρθηκε στα πρόσωπα που τον στήριξαν, ενώ αποκάλυψε και μια πολύ συγκινητική ιστορία για τον γιο του. 

«Ήμασταν στην Πάρο και ο Χάρης έγραφε όλο το βράδυ στο διπλανό σπίτι. Υποτίθεται ότι ήμασταν ψιλοτσακωμένοι τότε. Και έρχεται και κάθεται στο πιάνο μου και παίζει μία μελωδία και τρελάθηκα. Το ακούω και του λέω: “ωραία μελωδία” και γυρνάει και μου κάνει: “γράψε ντε κανέναν στίχο” ανέφερε ο Γιάννης Πάριος. Το τραγούδι αυτό πρόκειται για μια από τις τελευταίες του επιτυχίες, το «Γέμισε η ζωή μου βράδια αξημέρωτα».

Μιλώντας για τον μικρότερο γιο του, Νικόλα, ο Γιάννης Πάριος είπε:  «Ήταν έκπληξη αλλά εμένα και τον Χάρη δεν μας εξέπληξε τόσο γιατί από 8 ετών, καθόταν στο πιάνο στην Πάρο ο Χάρης κι έπαιζε μια μελωδία. Ήταν ο μικρός από πάνω και κοιτάει και λέει σήκω επάνω να το παίξω εγώ αυτό. Κάθεται, με κοιτάει ο Χάρης και μου λέει μπαμπά τι θα κάνουμε με αυτόν εδώ. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ξέρει ότι δεν συμφωνώ με το στιλ μουσικής του αλλά ούτε διαφωνώ με τη νέα γενιά. Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι ο πολυτιμότερος άνθρωπος και για τους δυο».

Ο Γιάννης Πάριος μίλησε επίσης για το θέμα του γάμου που όπως τόνισε είναι κάτι που “δεν του πάει”…

” Παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάς. Και παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί σέβεσαι τα παιδιά. Ο γάμος ποτέ δεν μου πήγαινε, ή δεν τον πήγαινα… Δεν είχα χρόνο να αφιερώσω στα παιδιά μου. Τους αγαπάω και τους στηρίζω. Έχω 4 φίλους, όχι παιδιά! Ο έρωτας δεν είναι πάντα καλός, υπάρχει και αρρωστημένος έρωτας. Η μοναξιά είναι αδελφή μου. Δεν είναι μοναξιά να κοιμάσαι μόνος το βράδυ. Μοναξιά είναι να σε ξεχνάνε…”

 

Πώς όμως ο τραγουδιστής από Γιάννης Βαρθακούρης «βαφτίστηκε» Γιάννης Πάριος;

«Νονοί του ονόματος ήταν πολλοί. Και ο Μάκης Μάτσας και εγώ και ο Γιώργος ο Κατσαρός» αναφέρει ο ίδιος. Στην αρχή είχε πέσει στο τραπέζι το όνομα «Παριανός», αλλά υπήρχε ήδη ένας τραγουδιστής στη Βάρη με το όνομα αυτό.

«Η φωνή του Γιάννη με εντυπωσίασε και του πρότεινα να κάνουμε ένα συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας. Όταν τον ρώτησα πως τον λένε και μου αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα, του είπα: “Το Βαρθακούρης είναι τόσο σκληρό όνομα σε σχέση με τη βελούδινη φωνή σου”. Όταν μου είπε ότι είναι από την Πάρο, τότε σκέφτηκα το «Γιάννης Πάριος» αποκάλυψε ο πρόεδρος της Minos EMI, Μάκης Μάτσας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:25