search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:11
MENU CLOSE

Πύργος: Άγνωστοι βασάνισαν φρικτά σκύλο – Σώθηκε την τελευταία στιγμή (Photo/Video)

15.12.2020 08:08
Πύργος: Άγνωστοι βασάνισαν φρικτά σκύλο – Σώθηκε την τελευταία στιγμή (Photo/Video)  - Media

 

Δεν έχουν τέλος οι πράξεις κακοποίησης ζώων δυστυχώς. Αυτή τη φορά μια πράξη που δεν αρμόζει σε άτομα που θέλουν να ονομάζονται άνθρωποι, έγινε γνωστή μετά από τη δημοσιοποιησή από φιλόζωο στον Πύργο.

Όπως αναφέρει το Hλειαlive  Το δράμα της κακοποίησης ενός σκύλου με ένα απίστευτα απάνθρωπο και βάναυσο τρόπο. Είχαν δέσει με κάποιο υλικό τους όρχεις του για μεγάλο διάστημα με αποτέλεσμα το σκυλί να υποφέρει.

Χάρη στην κινητοποίηση της, το σκυλί μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο της πόλης, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Με ανάρτησή της η φιλόζωη Κωνσταντίνα Κομιώτη, περιέγραψε αυτό που αντιμετώπισε και που με πρωτοβουλία της (είναι αρκετά γνωστή για τη φιλοζωική της και φιλοπεριβαλλοντικής της συμπεριφορά) υπάρχει ελπίδα ο άτυχος σκύλος να σωθεί από το μαρτύριό αυτό.

“Το Σάββατο το απόγευμα μετά από 10 ώρες δουλειάς και υποχρεώσεων, γυρνώντας σπίτι μου είδα στο δρόμο μου αυτό το πλάσμα …

ΣΟΚ !!!!!

Του έβαλα μια κονσέρβα για να μη φύγει, γύρισα σπίτι, ξεφόρτωσα το αμάξι και γύρισα και το μάζεψα …. κατευθείαν κτηνίατρο …πάνω από 40 πυρετό … αίμα να στάζει από όλο αυτό το πράγμα που μύριζε σαπίλα σε σημείο εμετικό και το σκυλί σε σύγχυση να γλύφει τον πόνο του και να κουνάει ταυτόχρονα την ουρά του από χαρά στο χάδι μου …(ακόμα απορώ πως μπορεί και εμπιστεύεται ακόμα ανθρώπους …) … σχεδόν μπήκε μόνος του στο αμάξι μου …

Ένα λαμπραντοράκι παππούς… καλοζωισμένο, θρεμμένο, καθαρό, με καλό κολάρο … παρατημένο σε εκείνο το σημείο το ίδιο πρωί σύμφωνα με ένα γείτονα ….

Το σκυλάκι είχε αυτό τον «όγκο» που βλέπετε στο όσχεο … και δεν είναι από κάποια πάθηση ούτε καν καρκίνος ….

Έχει καθαρό σημάδι από ΔΕΣΙΜΟ , με λάστιχο ή σκοινί ή οτιδήποτε άλλο …. όλα δείχνουν πως η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ήταν ετών ….

Σήμερα το πρωί, κι αφού του έδωσαν οι κτηνίατροι Νίκη Σκουμπούρη και Σωτήρης Σωτηρόπουλος

τις πρώτες βοήθειες απο προχτές προκειμένου να του πέσει ο πυρετός, υπεβλήθη στην επέμβαση αφαίρεσης αυτής της βόμβας, και κάπου εκεί μέσα και με πολύ ψάξιμο οι γιατροί βρήκαν και τα @@ του ….

Όλα πήγαν καλά προς το παρόν , νοσηλεύεται και … θα δείξει …

Blacky τον ονόμασα ….

Δεν έχω πλέον λόγια για το ΣΑΔΙΣΜΟ των ΣΑΔΙΣΤΩΝ και τον κοινωνικό τους περίγυρο … μιας και αποκλείεται να μην είχε δει ποτέ κανείς αυτό το σκυλί και το πρόβλημα του ….

Αν το αναγνωρίσει κάποιος, σας παρακαλώ πείτε μου ποιος είναι να φροντίσω να του δέσουν τα @@ με τον ίδιο τρόπο και να τον αφήσουν να σαπίσει έτσι δια βίου …

Ευχαριστώ τους vets μου …

Καλή Εβδομάδα άκαρδε κόσμε ….”

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58