search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:35
MENU CLOSE

Καλλονή παίκτρια της Τσάρλτον απολύθηκε λόγω προκλητικών βίντεο – Πώς απάντησε (Photos)

15.12.2020 16:25
Καλλονή παίκτρια της Τσάρλτον απολύθηκε λόγω προκλητικών βίντεο - Πώς απάντησε (Photos) - Media
 
Σε αναζήτηση νέας ομάδας είναι η ποδοσφαιριστής Μαντλίν Ράιτ η οποία απολύθηκε από την Τσάρλτον εξαιτίας κάποιων προκλητικών βίντεο που πόσταρε στο Snapchat.

Συγκεκριμένα, σε ένα από αυτά, η Ράιτ φαινόταν να βρίσκεται σε ένα πάρτι με άλλους καλεσμένους και να εισπνέει «αέριο του γέλιου» , ενώ σε άλλο την ώρα που οδηγούσε μια πολυτελή Rolls Royce, έπινε σαμπάνια από το μπουκάλι.

Όπως ήταν φυσικό μετά τη δημοσιοποίηση αυτού του υλικού, ξέσπασε μεγάλος σάλος στην ομάδα που αγωνιζόταν, με αποτέλεσμα την απόλυσή της. Σε ανακοίνωση του ο αγγλικός σύλλογος εξέφρασε την απογοήτευση του καθώς, όπως τόνισε, τέτοιες συμπεριφορές «δεν συνάδουν με το επίπεδο της ομάδας».

Σήμερα σε νέα ανάρτηση της στο Instagram η ξανθιά καλλονή, σαφώς μετανιωμένη για τις πράξεις της, κρατά ένα νέο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και ομολογεί: «Τα λάθη έχουν τη δύναμη να σε μετατρέψουν σε κάτι καλύτερο από αυτό που ήσουν πριν».
 
Πηγή: protothema.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33