search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:42
MENU CLOSE

Άγρια κόντρα Μεϊμαράκη-Χατζηνικολάου

28.09.2012 15:09
Άγρια κόντρα Μεϊμαράκη-Χατζηνικολάου - Media

Στα άκρα οι σχέσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με το Νίκο Χατζηνικολάου, μετά το δημοσίευμα της Real news, που εμπλέκει τον πρώτο σε σκάνδαλο real estate.

Στα άκρα οι σχέσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με το Νίκο Χατζηνικολάου, μετά το δημοσίευμα της Real news, που εμπλέκει τον πρώτο σε σκάνδαλο real estate.

Ο πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας σε δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στο θέμα κάνοντας λόγο για ««μαφιόζικη, εκβιαστική και αλήτικη επίθεση», λέγοντας επίσης ότι: «Ο Νίκος Χατζηνικολάου θέλει να μου πιει το αίμα με το καλαμάκι, δεν θα τον αφήσω», ενώ αμφισβήτησε και την αξιοπιστία του δημοσιογράφου, αναφέροντας ότι δεν του τηλεφώνησε για να μάθει και τη δική του θέση, πριν δημοσιεύσει το θέμα.

Από την πλευρά του, ο εκδότης της Real News ανέφερε ότι:

«Με έκπληξη και θλίψη πληροφορήθηκα ότι ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης παρουσία δεκάδων δημοσιογράφων εξαπέλυσε προσωπικές απειλές και ύβρεις εναντίον μου, διαπράττοντας πρωτοφανές στα πολιτικά χρονικά ολίσθημα, για το οποίο θα μπορούσα να προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Δεν θα το πράξω. Θα συνεχίσω απερίσπαστος τη δημοσιογραφική έρευνα. Δεν πτοούμαι. Οφείλω όμως να επισημάνω ότι από τον πολύπειρο Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ιδίως τώρα που φέρει και τον τίτλο του Προέδρου της Βουλής, θα ανέμενα ψύχραιμη και θεσμική αντίδραση. Το μέγα σκάνδαλο, άλλωστε, είναι η συγκάλυψη επί 1,5 και πλέον έτος της καταγγελίας που έφερε στο φως η Real news. Και σε αυτό το σκάνδαλο η απάντηση μπορεί να είναι μόνο μία: πλήρης δικαστικός έλεγχος, με άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και offshore εταιρειών. Αυτός είναι ο δρόμος για να απαντήσει ο Πρόεδρος της Βουλής σε όσους δικαίως ή αδίκως τον κατήγγειλαν και όχι οι ύβρεις και οι απειλές εναντίον μου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:41