search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:42
MENU CLOSE

Next e.GO Mobile: Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ανακοινώνει εργοστάσιο στην Ελλάδα με 800 νέες θέσεις εργασίας

16.12.2020 06:25
Next e.GO Mobile: Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ανακοινώνει εργοστάσιο στην Ελλάδα με 800 νέες θέσεις εργασίας - Media

 

Σε μία αποστροφή του χθες ο πρωθυπουργός στην Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2021, αποκάλυψε ότι επίκειται μια μεγάλη επένδυση στη χώρα μας στον χώρο της ηλεκτροκίνησης 

Σήμερα λοιπόν πρόκειται να ανακοινωθεί η δημιουργία εργοστασίου ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα, μία συνεργασία μεταξύ της Enterprise Greece και της Next.e.GO SE, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η γερμανική Next e.go παράγει ηλεκτρικά αυτοκίνητα και έρχεται να προστεθεί στο project της VW στην Αστυπάλαια, αλλά και τις επενδύσεις στην Ελλάδα της Microsoft και της Pfizer στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τη 1 το μεσημέρι και εκεί αναμένεται να παρουσιαστούν τα βασικά σημεία της συνεργασίας, όπως αυτά αναλύονται στην «Επιστολή Πρόθεσης Συνεργασίας». Την σχετική επιστολή θα υπογράψουν –που θα είναι μάλιστα διαδικτυακά – θα υπογράψουν ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία, Κώστας Φραγκογιάννης, και ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, καθηγητής Ulrich Hermann, ενώ παρόντες θα είναι ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός, Νίκος Παπαθανάσης. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24