search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:06
MENU CLOSE

Τομ Κρουζ: Άγριο ξέσπασμα σε εργαζομένους στα γυρίσματα του «Mission: Impossible» (Video)

16.12.2020 07:53
Τομ Κρουζ: Άγριο ξέσπασμα σε εργαζομένους στα γυρίσματα του «Mission: Impossible» (Video) - Media

 

Την απόλυτη τήρηση των προστατευτικών μέτρων ενάντια του κορωνοϊού εφαρμόζει ο Τομ Κρουζ, κάτι που απαιτεί και από το συνεργείο του στα γυρίσματα της ταινίας που ετοιμάζει.

Ο 58χρονος σταρ καταγράφηκε σε έξαλλη κατάσταση να επιπλήττει δύο μέλη του συνεργείου γυρισμάτων του «Mission: Impossible 7» επειδή, σύμφωνα με τη Sun, στέκονταν σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων ο ένας από τον άλλον.

Στο ηχητικό που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα, ο διάσημος ηθοποιός ακούγεται να φωνάζει στους δύο εργαζόμενους, απειλώντας τους ακόμα και με απόλυση αν τους ξαναπετύχει να παραβιάζουν τους κανόνες που έχουν επιβληθεί στο set.

«Αν σας ξαναδώ να το κάνετε αυτό, θα πάρετε πόδι. Όποιον δω να το κάνει, αυτό ήταν. Μην τολμήσεις να το ξανακάνεις γ@@το!» ακούγεται να λέει ο 58χρονος στο ηχητικό ντοκουμέντο.

«Στο Χόλιγουντ επέστρεψαν στα στούντιο και γυρίζουν ταινίες χάρη σ’ εμάς. Επειδή πιστεύουν σ’ εμάς και σ’ αυτό που κάνουμε. Κάθε βράδυ είμαι στο τηλέφωνο με κάθε κ@λοστούντιο, ασφαλιστικές εταιρείες, παραγωγούς. Χρησιμοποιούν το παράδειγμά μας για να κάνουν ταινίες. Δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίες, γ@@@ληδες… Δεν ακούω συγγνώμες. Πείτε τις στους ανθρώπους που χάνουν τα σπίτια τους επειδή έχει κλείσει ο κλάδος μας. Δεν θα τους δώσουν αυτές φαγητό να φάνε ούτε θα πληρώσουν τα δίδακτρα των παιδιών τους», προσθέτει.

Το ξέσπασμα του ηθοποιού προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στο διαδίκτυο με άλλους χρήστες του Twitter να του δίνουν συγχαρητήρια και άλλους να τον χαρακτηρίζουν υπερβολικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:05