search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:03
MENU CLOSE

Χάρι Στάιλς: Ανέβαλε λόγω κορωνοϊού την περιοδεία του σε Βρετανία και Ευρώπη

16.12.2020 12:38
Χάρι Στάιλς: Ανέβαλε λόγω κορωνοϊού την περιοδεία του σε Βρετανία και Ευρώπη - Media

 

Ο Χάρι Στάιλς ανέβαλε την περιοδεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη λόγω των περιοριστικών μέτρων του κορονοϊού.

Ο τραγουδιστής του «Watermelon Sugar» μοιράστηκε τα δυσάρεστα νέα με τους θαυμαστές του μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Ο τραγουδιστής δεν ενημέρωσε για το πότε θα ξεκινήσει η περιοδεία του, αλλά δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει ενημέρωση τη νέα χρονιά.

Ο Χάρι έγραψε στο Twitter: «Η υγεία και η ασφάλεια όλων παραμένει η πρώτη μας προτεραιότητα, γι’ αυτό δυστυχώς πρέπει να αναβάλω τις εμφανίσεις μου σε Βρετανία και Ευρώπη που έχουν προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2021 μέχρι νεοτέρας».

Σε άλλο του tweet έγραψε: «Ελπίζω πραγματικά να πραγματοποιήσω αυτές τις εμφανίσεις και θα έχω νέα για εσάς τη νέα χρονιά για το πότε θα πραγματοποιηθούν. Ανυπομονώ να σας δω όλους έξω μόλις είναι ασφαλές να το κάνετε. Αντιμετωπίστε τους ανθρώπους με καλοσύνη».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:03