search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:47
MENU CLOSE

Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Μουρμούρα: «Τότε προβληματίστηκε και το κανάλι και εγώ» (Video)

17.12.2020 07:21
Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Μουρμούρα: «Τότε προβληματίστηκε και το κανάλι και εγώ» (Video) - Media

 

Καλεσμένος του Τάκη Χατζή στο Direct του Alpha βρέθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, το βράδυ της Τετάρτης, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη από το επιτυχημένο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», καθώς και τον προβληματισμό που επικράτησε για την αντικατάστασή της. 

«Όταν έφυγε η Δάφνη πραγματικά προβληματιστήκαμε και εγώ αλλά και το κανάλι αλλά και η παραγωγή ποια θα την αντικαταστήσει γιατί μετά από πέντε χρόνια είχαμε δέσει πάρα πολύ. Ευτυχώς, όμως, από το πρώτο δοκιμαστικό με την Κλέλια Ρένεση, η χημεία μας ταυτίστηκε.

Πραγματικά είχαμε κοινούς υποκριτικούς κώδικες και το δείξαμε. Έφτιαξαν οι σεναριογράφοι μας έναν χαρακτήρα τελείως κόντρα από την προηγούμενη γυναίκα. Και το μαγικό που συνέβη, επειδή η Κλέλια είναι μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα, έπεσε στον έρωτα μου στην αρχή και δεν την ήθελα. Πανέξυπνο το βρήκα αυτό» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:44