search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:55
MENU CLOSE

Σύσκεψη των αρχηγών για να «κλειδώσουν» τα μέτρα

26.09.2012 21:00
Σύσκεψη των αρχηγών για να «κλειδώσουν» τα μέτρα - Media

Τα νέα σκληρά μέτρα παρουσιάζει ο Αντώνης Σαμαράς στους δύο κυβερνητικούς εταίρους στην κρίσιμη σύσκεψη που άρχισε στις 10:30 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τα νέα σκληρά μέτρα παρουσιάζει ο Αντώνης Σαμαράς στους δύο κυβερνητικούς εταίρους στην κρίσιμη σύσκεψη που άρχισε στις 10:30 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το υπουργείο Οικονομικών προέβη σε οριακές διορθώσεις σε σύγκριση με το αρχικό σχέδιο, εξαιρώντας από το πακέτο την περικοπή των συντάξεων του ΟΓΑ, των επιδομάτων των ΑμεΑ και την κατάργηση των δώρων για τους χαμηλοσυνταξιούχους.

Στο Μαξίμου εκτιμούν ότι από τη στιγμή που θα συμφωνήσουν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί στα μέτρα δεν θα υπάρξει διαφωνία από την Τρόικα, η οποία επιστρέφει στη χώρα μας στα τέλη της εβδομάδας για την επικύρωση του επώδυνου πακέτου των 11,5 δισ. ευρώ.

Στην κρίσιμη σύσκεψη θα συζητηθεί και ο τρόπος με τον οποίο θα κατατεθούν προς ψήφιση τα μέτρα στη βουλή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:53