search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:02
MENU CLOSE

Ανακοινώνονται τα μέτρα στην Ισπανία

27.09.2012 17:18
Ανακοινώνονται τα μέτρα στην Ισπανία - Media

Νέα επώδυνα μέτρα ανακοινώνει σήμερα η κυβέρνηση της Ισπανίας, μετά τις επεισοδιακές διαδηλώσεις στη Μαδρίτη για δύο ημέρες γύρω από το Κοινοβούλιο.

Νέα επώδυνα μέτρα ανακοινώνει σήμερα η κυβέρνηση της Ισπανίας, μετά τις επεισοδιακές διαδηλώσεις στη Μαδρίτη για δύο ημέρες γύρω από το Κοινοβούλιο.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, οι μεταρρυθμίσεις που πρόκειται να ανακοινώσει η ισπανική κυβέρνηση είναι πιθανό να περιλαμβάνουν μια νέα επιτροπή εποπτείας που θα προταθεί από τις Βρυξέλλες, περιορισμούς στην πρόωρη συνταξιοδότηση, νέους φόρους για τις εκπομπές ρύπων και τις χρηματιστηριακές συναλλαγές αλλά και εξάλειψη ορισμένων φορολογικών απαλλαγών.

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Μαριάνο Ραχόι, αναμένεται να θεσπίσει περαιτέρω περικοπές καθώς οι προσπάθειές του να μειώσει ένα από τα μεγαλύτερα ελλείμματα της ευρωζώνης έχουν υπονομευθεί εξαιτίας της μείωσης των φορολογικών εσόδων.

Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, κοντά στο κοινοβούλιο της Μαδρίτης, διαμαρτυρόμενοι για τα νέα μέτρα λιτότητας.

Ανανέωσαν το ραντεβού τους για απόψε, με κεντρικό αίτημα την παραίτηση της κυβέρνησης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:02