search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:10
MENU CLOSE

Θύελλα στη Ρωσία: Μηχανικός που σκότωσε παιδόφιλο και απελευθέρωσε παιδί οδηγείται στη φυλακή

17.12.2020 16:15
Θύελλα στη Ρωσία: Μηχανικός που σκότωσε παιδόφιλο και απελευθέρωσε παιδί οδηγείται στη φυλακή  - Media

 

Σε αναβρασμό είναι η κοινή γνώμη στη Ρωσία μετά από την απόφαση δικαστηρίου να στείλει στη φυλακή 34χρονο μηχανικό ο οποίος απελευθέρωσε 14χρονο παιδί από το σπίτι ενός παιδόφιλου και σκότωσε στο ξύλο τον ίδιο τον παιδόφιλο. 


Ο κόσμος λέει ότι υπάρχει μεν το γράμμα του νόμου, αλλά υπάρχει και το πνεύμα και πως σε καμία περίπτωση ο 34χρονος δεν θα έπρεπε να μπει στη φυλακή για 15 χρόνια (όσο καταδικάστηκε δηλαδή) και πως το δικαστήριο θα έπρεπε να του αναγνωρίσει ελαφρυντικά.


Ο Βλαντιμίρ Ζανκίν σκότωσε στο ξύλο τον Βλαντιμίρ Ζάιτσεφ, σεσημασμένο παιδόφιλο που είχε εκτίσει χρόνια στη φυλακή όταν αντιλήφθηκε ότι ένα 14χρονο αγόρι βρίσκεται στο σπίτι του (που είναι δίπλα στο συνεργείο) και πως ο παιδόφιλος ετοιμάζεται να ικανοποιήσει τη διαστροφή του. 


Με ένα σιδερένιο ρόπαλο έσπασε την πόρτα και εισέβαλλε στο σπίτι όπου απελευθέρωσε το αγοράκι και στη συνέχεια σκότωσε στο ξύλο τον Ζάιτσεφ. Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Ούφα 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48