search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:46
MENU CLOSE

Χαμηλοί τόνοι

26.09.2012 21:00
oldphotos406891348936631.jpg

Χαμηλούς τους τόνους απέναντι στην υπόθεση ξεπλύματος 10 δις.  με επίκεντρο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτό για δύο λόγους. Αφενός δεν θεωρούν ότι η υπόθεση είναι στοιχειοθετημένη επαρ­κώς, αφετέρου διαβλέπουν και μια προσπάθεια αλλαγής ατζέντας από τα κρίσιμα πολιτικά επίδικα των ημερών.

Χαμηλούς τους τόνους απέναντι στην υπόθεση ξεπλύματος 10 δις.  με επίκεντρο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτό για δύο λόγους. Αφενός δεν θεωρούν ότι η υπόθεση είναι στοιχειοθετημένη επαρ­κώς, αφετέρου διαβλέπουν και μια προσπάθεια αλλαγής ατζέντας από τα κρίσιμα πολιτικά επίδικα των ημερών. Ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης ήταν σαφής: ζήτησε να υπάρξει «άμε­ση εκκαθάριση όλων των υποθέσεων» που έρ­χονται στη δημοσιότητα, «έτσι ώστε να εξελι­χθεί η πραγματική πολιτική και κοινωνική αντι­παράθεση με παράλληλη κάθαρση και να μη χρησιμοποιούνται, ενδεχομένως, αυτές οι υπο­θέσεις ως “αλεξικέραυνο” απέναντι στην ογκούμενη αντίσταση του λαού».Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:45