search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:26
MENU CLOSE

Έφαγαν πρόστιμο επειδή έκαναν twerking μέσα στο σιντριβάνι της Σεβίλλης (Video)

17.12.2020 19:59
Έφαγαν πρόστιμο επειδή έκαναν twerking μέσα στο σιντριβάνι της Σεβίλλης (Video) - Media

 

Έναν δημιουργικό τρόπο για να σπάσουν την καραντίνα βρήκαν δύο γυναίκες που αποφάσισαν να βάλουν τα μαγιό τους και να κάνουν twerking στο μέσα στο σιντριβάνι της Σεβίλλης.

Μια… ιδιαίτερη υπόθεση διερευνούν οι ισπανικές αρχές, μετά από ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram, το οποίο απεικόνιζε τις δύο γυναίκες να χορεύουν ανέμελες μέσα στο σιντριβάνι της κεντρικής πλατείας της Σεβίλλης.

Το βίντεο είχε ένδειξη ώρας 4:31 τα ξημερώματα, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι γυναίκες παραβίασαν την απαγόρευση της κυκλοφορίας, μεταξύ 22:00 και 07:00, που έχει επιβληθεί στην ισπανική πόλη.

Οι γυναίκες δεν φορούσαν μάσκα, ενώ ισπανικά μέσα αναφέρουν ότι τουλάχιστον η μια από αυτές συμμετείχε και σε παράνομο πάρτι, σε ένα διαμέρισμα κοντά στο συντριβάνι.

Όπως αναφέρει το The Sun, οι δύο παραβάτισσες τιμωρήθηκαν με πρόστιμο, ενώ οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προσπαθώντας να εντοπίσουν και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους στο πάρτι.

«Η συμπεριφορά τους ήταν ανεύθυνη. Παρακαλούμε τους νέους να αποφεύγουν παρόμοιες συμπεριφορές, ώστε να συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε με επιτυχία τις συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού», δήλωσε σχετικά ο αναπληρωτής κυβερνήτης της Σεβίλλης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:26