search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:39
MENU CLOSE

Άδωνις για click away: «Πάει καλά», και ας έχουν θετική γνώμη μόλις 1 στους 3 καταναλωτές

18.12.2020 06:27
Δημοσκόπηση Pulse: Έξι στους δέκα Έλληνες δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν το click away - Media

 

Πολύ αισιόδοξος εμφανίζεται ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων για το μέτρο του click away που ο ίδιος αποφάσισε να το… βαφτίσει “παράδοση εκτός” (του καταστήματος), υιοθετώντας τις οδηγίες του Γ. Μπαμπινιώτη.

«Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε σε ένα μήνα την αποδοχή της «παραδόσεως εκτός». Σε 4 μέρες και ενώ το σοκ από το κλείσιμο της λιανικής στις γιορτές ήταν φρέσκο, το μέτρο είχε 34% θετικών απόψεων έναντι 63% αρνητικών. Είμαι βέβαιος ότι στην επόμενη μέτρηση θα είναι ψηλότερα. Πάει καλά».

Η αισιόδοξη εκτίμησή του προφανώς βασίζεται στην χθεσινή έρευνα της Pulse η οποία δείχνει ότι ένα ποσοστό 34% κινείται θετικά προς το μέτρο, αλλά και ένα 63% είναι αρνητικό.

Δημοσκόπηση Pulse: Έξι στους δέκα Έλληνες δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν το click away - Media

Η ουσία κάθε φορά είναι πώς βλέπει κανείς το ποτήρι, μισοάδεια ή μισογεμάτι, αν και στην περίπτωση αυτή είναι σαφές πως είναι… μισοάδειο. Διότι ο υπουργός είναι ικανοποιημένος με το 13% “σίγουρα να” στην χρήση του click away, παρόλη την διαφήμισή του και την προβολή του από την κυβέρνηση και τα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης. Το θέμα είναι βέβαια ότι η πλειοψηφία των καταστημάτων και των συλλογικών τους φορέων αντιμετώπισε από αδιάφορα έως αρνητικά το μέτρο, τονίζοντας ότι αυτό κυρίως θα ωφελήσει τα μεγάλα εμπορικά κέντρα και τους ισχυρούς του εμπορίου…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:39