search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:59
MENU CLOSE

Μεγάλη διαδικτυακή συναυλία αλληλεγγύης για πρόστιμα και δίκες διαδηλωτών – Ποιοι καλλιτέχνες συμμετέχουν

18.12.2020 07:07
Μεγάλη διαδικτυακή συναυλία αλληλεγγύης για πρόστιμα και δίκες διαδηλωτών - Ποιοι καλλιτέχνες συμμετέχουν - Media

 

Οι σελίδες Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύηCovid19: Κανένας Μόνος / Καμία Μόνη και Επιμένουμε Διεκδικούμε, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια Συναυλία αλληλεγγύης για τα δικαστικά έξοδα και πρόστιμα από τις τελευταίες διαδηλώσεις.

Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου διοργανώνουν διαδικτυακή συναυλία αλληλεγγύης προκειμένου να καλυφθούν τα δικαστικά έξοδα και τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις στις 17 και 25 Νοέμβρη αλλά και στις 6 Δεκέμβρη, «κόντρα στην προσπάθεια της κυβέρνησης να επιβάλλει το φόβο με την απαγόρευση των συναθροίσεων», όπως δηλώνουν οι διοργανωτές.

https://www.facebook.com/Covid19Solidarity/photos/a.111259357169495/212638110364952/

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "pu ΑΓΩΝΑ MAZI ΣΤΟΝ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ Συναυλία τα δικαστικά έξοδα όσων ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ διώκονται για KIVI τοποι ισεις Αλληλεγγύης Άγγελος Κράλης (CHKN) έκουν Παπαθεοχάρη ncepaH Desert Monks Gunes Demir (Κωνσταντινούπολη) Meli Διαταραχή JazzMatazz Γρηγόρης Ελευθερίου Δημήτρης Μυστακίδης ΤΡΙΤΗ Θοδωρής 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Βενετσάνου 21:00 Σπύρος Υπεραστικοί Chatzitsakos sextet Bizarre agdas Trio Stand Community: εΚυριακίδης Δύναμή μας ηαλληλεγγύη και το δίκαιο! Βαγγέλης ληςΜουλαράς Τιτκωβ Γιάννης ΓιώργοςΑλεβίζος Blink Mike από Μέλισσες τους Λύκους ΚανέναςΜόνος #MANOYME #diekaikoume_ #diekdikoume epimenoume @epimenoume_diekdkaume"

Στη διαδικτυακή συναυλία συμμετέχουν οι:

Άγγελος Κράλης (CHKN)

Αιμιλία Παπαθεοχάρη

Alexandros Ktistakis / Αλέξανδρος Κτιστάκης

Βασίλης Ράλλης/Vasilis Rallis

feat. Meli

Βουκολική Διαταραχή

Γιώργος Χανός

Γρηγόρης Ελευθερίου

Dimitris Mystakidis / Δημήτρης Μυστακίδης

Thodoris Mavrogiorgis

Μινέρβα

Νένα Βενετσάνου

Σπύρος Γραμμένος _ Spiros Grammenos

Υπεραστικοί γκρουπ

Desert Monks

Gunes Demir (Κωνσταντινούπολη)

Infinik

JazzMatazz

Los Tre

Magic De Spell

Mc Yinka

Nikos Chatzitsakos sextet

Small Chanter

Third Eye Bizarre

Vasilis Lagdas

VoxPopuli

Stand Up Community:

Άγγελος Κυριακίδης

Αλέξανδρος Πασπαρδάνης

Αλέξανδρος Τιτκωβ

Aristotelis Rigas

Βαγγέλης Μουλαράς

Γιάννης Ρούσσος

Γιώργος Αλεβίζος – Giorgos Alevizos

Πάρις Ρούπος – Paris Roupos

Blink Mike

Επίσης, θα προβληθεί απόσπασμα από την παράσταση:

“Με τις Μέλισσες ή με τους Λύκους”

Οι διοργανωτές της συναυλίας αλληλεγγύης αναφέρουν στο κείμενο-κάλεσμά τους:

“Τους τελευταίους μήνες έχουμε έρθει αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες καταστάσεις με την πανδημία covid-19 να αλλάζει ριζικά τις ζωές μας. Οι πολιτικές διαχείρισης της πανδημίας παγκόσμια εξέθεσαν όσο ποτέ άλλοτε ότι ζούμε σε ένα σύστημα που έχει ως απόλυτη προτεραιότητα την κερδοφορία με κάθε κόστος. Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση καλούσε το λαό να κάνει υπομονή, εξήγγειλε lockdown και απαγορεύσεις κυκλοφορίας και διαδηλώσεων, επιτάχυνε την επίθεση σε κάθε δημόσιο αγαθό, σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Με την απαγόρευση των συναθροίσεων και μέσω της άγριας καταστολής, με πρόφαση την πανδημία και την προστασία της δημόσιας υγείας, προσπαθεί να βάλει σε καραντίνα οποιαδήποτε φωνή αντίστασης. Με το δόγμα του «νόμος και τάξη», την επιβολή εξαντλητικών προστίμων και με αναίτιες προσαγωγές και συλλήψεις, προσπαθεί να επιβάλλει την τρομοκρατία. Πρόκειται για πρόστιμα που βασίζονται σε μια αντισυνταγματική απαγόρευση και απαιτούμε τη διαγραφή τους. Ο λαός και η νεολαία πρέπει να αμφισβητήσει τα πρόστιμα αυτά, όπως αμφισβητήθηκαν και οι παράλογες απαγορεύσεις των διαδηλώσεων του Νοέμβρη και Δεκέμβρη.

Σε τέτοιες στιγμές είναι πιο αναγκαίο από ποτέ να θυμηθούμε ότι η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας απέναντι στην καταστολή και την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης και πως μέσα από το δρόμο του αγώνα μπορούμε να οδηγηθούμε σε αυριανούς καλύτερους τόπους, κόντρα στην αποξένωση και τον ατομικό δρόμο.”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:58