search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:43
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: 12χρονος και 14χρονος δολοφόνησαν με μπουνιές και κλωτσιές 86χρονο για 250 ευρώ

18.12.2020 07:37
Missing alert: Εξαφανίστηκε 24χρονος στην Πετρούπολη (Photo) - Media

 

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης η αποκάλυψη ότι πίσω τη δολοφονία ενός ηλικιωμένου άντρα στη Θεσσαλονίκη, είναι δυο μικρά παιδιά. Το σοκ γίνεται ακόμα μεγαλύτερο όταν καταλαβαίνει κανείς ότι ο λόγος της δολοφονίας ήταν το τρομερό ποσό των… 250 ευρώ.

Όλα άρχισαν στις 2 Δεκεμβρίου. Ο 86χρονος, έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του, στο κέντρο της πόλης με τους δράστες να τον χτυπούν και να χάνει τη ζωή του, μετά από μάχη τεσσάρων ημερών στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Ο παππούς τους κατάλαβε, με αποτέλεσμα οι ανήλικοι να ορμήξουν πάνω του και να τον ξυλοκοπήσουν άγρια με μπουνιές, κλωτσιές και πολλά χτυπήματα στο κεφάλι. Στη συνέχεια του άρπαξαν περίπου 250 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Οπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, από τις έρευνες προέκυψε ότι, πίσω από τη ληστεία και το έγκλημα κρύβονταν δυο παιδιά μόλις 12 και 14 ετών.

Όπως αποκαλύπτεται, ρόλο τσιλιαδόρου είχαν η 45χρονη γιαγιά και ο 40χρονος παππούς των παιδιών.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σάρωσαν τις κάμερες της περιοχής και μετά από 12 ημέρες κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και στη συνέχεια να συλλάβουν τα παιδιά, που ομολόγησαν και περιέγραψαν όλο το σκηνικό της φρίκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:42