search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:07
MENU CLOSE

Κατερίνα Καινούργιου: Το μπούλινγκ για το «ρ» και η απάντηση της παρουσιάστριας (Video)

18.12.2020 08:25
Κατερίνα Καινούργιου: Το μπούλινγκ για το «ρ» και η απάντηση της παρουσιάστριας (Video) - Media

 

Στο πλατό του J2US εμφανίστηκε η Κατερίνα Κανούργιου η οποία μαζί με τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη ερμήνευσαν το «Κοκορίκο» που είχε πει η αείμνηστη Ρένα Βλαχοπούλου στην ταινία η «Κόμισσα της Κέρκυρας».

Η επιλογή του κομματιού δεν ήταν τυχαία, καθώς η παρουσιάστρια ήθελε μέσα από αυτό να τοποθετηθεί σχετικά με το πρόβλημα που έχει με την άρθρωσή της από μικρή, αλλά και να στείλει το μήνυμα πως αν καταφέρουμε να αγαπήσουμε την κάθε αδυναμία μας, τότε είναι πολύ πιθανό να τη μετατρέψουμε σε προτέρημά μας!

«Δεν ήταν τυχαίο το τραγούδι που διαλέξαμε. Όταν ήμουν μικρή έλεγα το “ρο” “γάμα”. Έκανα λογοθεραπείες για πολλά χρόνια. Στο τέλειο σημείο δεν έφτασε ποτέ. Όταν άρχισα τηλεόραση ήμουν αυτή που δεν έλεγε το “ρο” και υπέστη ένα bullying αρκετά έντονο μέχρι που πήγα στον Alpha με τον Νίκο Μουτσινά που μου είπε να κάνω την αδυναμία μου προτέρημα. Κάτι που μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε ανασφαλείς αν το αγαπήσουμε και το τρολάρουμε και αυτοσαρκαστούμε μέσα από αυτό μπορεί να είναι ένα χαρακτηριστικό μας που να μας βγει σε καλό τελικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:06