search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:03
MENU CLOSE

«Μπαμπά πείνασα»: Ο γιός του καθηγητή Πανεπιστημίου που έγινε viral (Video)

18.12.2020 08:36
«Μπαμπά  πείνασα»: Ο γιός του καθηγητή Πανεπιστημίου που έγινε viral (Video) - Media
Eίναι από τα περιστατικά στην τηλεόραση που σε κάνουν να γελάς. Ο μικρός γιός ενός καθηγητή που έδινε συνέντευξη στην τηλεόραση, «εισέβαλε» στο δωμάτιο που μιλούσε ο μπαμπάς του, τον διέκοψε και του ζήτησε φαγητό γιατί πείναγε.
 
Το περιστατικό συνέβη στον αέρα του Περιφερειακού Τηλεοπτικού Σταθμού CRETA. Ο καθηγητής επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Ευάγγελος Ευαγγέλου ήταν καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και μιλούσε για την πανδημία και τον κορωνοιό.
 
Οπως αναφέρει το iefimerida, ξαφνικά εμφανίστηκε ο μικρός εισβολέας που κατέφερε με την παιδική του φωνή να γλυκάνει την ατμόσφαιρα.
 

Καθώς πλησίαζε ο μικρός, ο καθηγητής ζήτησε συγνώμη από τον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του CRETA Γιώργο Παπασάκη ενημερώνοντας ότι πλησιάζει ο μικρός εισβολέας, ο οποίος δευτερόλεπτα μετά ακούστηκε να λέει: «Μπαμπά πείνασα»! «Θα σου φτιάξω αργότερα», του απάντησε ο καθηγητής, και στρεφόμενος στην κάμερα, χαριτολογώντας, έσπευσε να διευκρινίσει ότι «δεν το αφήνουμε πεινασμένο το παιδί».
 
Ανάλογα περιστατικά έχουν γίνει και στο παρελθόν, στην ιστορία της τηλεόρασης.Σε δελτίο του ΒΒC μίλαγε καθηγητής όταν τα δύο μικρά παιδιά του μπήκαν στο δωμάτιο, και απο πίσω έτρεχε η μαμά τους προκειμένου να τα πάρει απο εκεί. Περιστατικά που αν μη τι άλλο φέρνουν  χαμόγελο    

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48