search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:29
MENU CLOSE

Εμβόλια: Προετοιμάζουν νέο τηλεοπτικό δίδυμο στα πρότυπα Τσιόδρα-Χαρδαλιά

18.12.2020 08:39
Εμβόλια: Προετοιμάζουν νέο τηλεοπτικό δίδυμο στα πρότυπα Τσιόδρα-Χαρδαλιά - Media

 

Μετά την ανακοίνωση της Ούρσουλα Φον Ντερ Λάϊεν πως ο εμβολιασμός στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ξεκινάει το τριήμερο στις 27 Δεκεμβρίου, όπως όλες οι χώρες της ΕΕ έτσι και η Ελλάδα εισέρχεται στην τελική ευθεία του προγραμματισμού της όσον αφορά το πού και το πώς θα γίνουν οι εμβολιασμοί. 

Μεγάλο βάρος θα πέσει στην ενημέρωση των πολιτών, προκειμένου να μειωθεί, όσο είναι δυνατό, το ποσοστό των πολιτών που δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο και η όλη διαδικασία να κινηθεί ομαλά.

Για το λόγο αυτό, το πρωί της Παρασκευής θα γίνει ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την υλοποίηση του σχεδίου για τον εμβολιασμό στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στο Μαρούσι. 

Νέο δίδυμο

Εκεί μεταξύ άλλων, είναι πολύ πιθανό θα ανακοινωθεί ένα νέο δίδυμο, στα πρότυπα του Νίκου Χαρδαλιά και του Σωτήρη Τσιόδρα που θα αναλάβει την ενημέρωση των πολιτών.

Αυτό όλα δείχνουν οτι θα αποτελείται από την ομότιμη καθηγήτρια Παιδιατρικής Μαρία Θεοδωρίδου και τον γενικό γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους.

Η κυρία Θεοδωρίδου θα έχει την ευθύνη της ενημέρωσης για τα επιστημονικά ζητήματα που αφορούν το εμβολιαστικό πρόγραμμα και ο κ. Θεμιστοκλέους θα είναι υπεύθυνος για την οργανωτική λειτουργία του Σχεδίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15