search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:13
MENU CLOSE

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Περιμένω να δω το αποτέλεσμα των παιδιών που μεγαλώνουν από ομόφυλα ζευγάρια»

18.12.2020 08:45
Ματθίλδη Μαγγίρα: «Περιμένω να δω το αποτέλεσμα των παιδιών που μεγαλώνουν από ομόφυλα ζευγάρια» - Media

 

Στο περιοδικό «Λοιπόν» μίλησε η Ματθίλδη Μαγγίρα, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στην υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Η ηθοποιός τόνισε ότι δε δηλώνει θετική ούτε όμως και αρνητική, αναμένει ωστόσο με μεγάλο ενδιαφέρον να δει έναν διαμορφωμένο χαρακτήρα ενηλίκου, μεγαλωμένο κατ’ αυτόν τον τρόπο. 

«Δεν είμαι ούτε θετική, ούτε διαλλακτική, ούτε αρνητική, είμαι παρατηρήτρια και περιμένω να δω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτών των παιδιών που μεγαλώνουν σε τέτοια οικογένεια. Περιμένω να δω κοινωνικά την προσωπικότητα αυτού του παιδιού ή πώς θα είναι η οπτική γωνία του, το πώς θα βλέπει τα πράγματα. Θα με ενδιέφερε πολύ να το δω αυτό ερευνητικά, δεν ξέρουμε…

Εδώ και στα ζευγάρια που είναι στρέιτ, και εκεί πάλι βλέπεις να υπάρχουν προβλήματα και να μεταφέρονται στα παιδιά. Έχει να κάνει με τον καθένα ξεχωριστά, κατά πόσο δουλεύει με τον εαυτό του, κατά πόσο επιθυμεί ν’ αποκτήσει αυτογνωσία, να τα βρει με τον εαυτό του. 

Όποιος και αν είναι οι προσωπικές του επιλογές, το τι ηθική δόμηση θα δώσει στο παιδί αυτό μεγαλώνοντάς το ή πόση αγάπη ή με ποιον τρόπο θα το μεγαλώσει, έχει να κάνει με τον ίδιο τον άνθρωπο ως προσωπικότητα, ως χαρακτήρα. Δεν μπορώ να έχω άποψη αυτή τη στιγμή, αφού δεν έχω δει αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι το κάθε παιδί που γεννιέται, έχει 100% την ανάγκη της βιολογικής του μητέρας» ανέφερε μεταξύ άλλων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:11