search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:40
MENU CLOSE

«The Booth»: Η αυλαία πέφτει πρόωρα για την εκπομπή του Open

18.12.2020 09:17
«The Booth»: Η αυλαία πέφτει πρόωρα για την εκπομπή του Open - Media

 

Πρόωρα πέφτει η αυλαία για το “The Booth” του Open, καθώς η εκπομπή θα ολοκληρωθεί στις 24 Δεκεμβρίου και δε θα συνεχιστεί το νέο έτος.

Όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στη “Φωλιά των Κου Κου”, η απόφαση πάρθηκε κατά τη χθεσινή σύσκεψη, με τους ανθρώπους του καναλιού να ενημερώνουν επίσημα και τις παρουσιάστριες. 

«Η είδηση είναι χθεσινοβραδινή. Μόλις τελειώνει η εκπομπή γίνεται μια σύσκεψη και χθες ανακοινώθηκε από τη διοίκηση στις παρουσιάστριες ότι δεν θα συνεχίσουν. Τελική ημερομηνία για τις live εκπομπές είναι Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου. Την Πέμπτη 24/12 είναι γραμμένη η εκπομπή που θα παίξει και μετά χαιρετάνε. Τους ανακοινώθηκε επίσημα χθες», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, αναφερόμενος και στο τηλεοπτικό μέλλον μίας εκ των παρουσιαστριών, της Σοφίας Κουρτίδου, την οποία θα δούμε στο YFSF.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33