search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:43
MENU CLOSE

Κατασκοπεία στη Ρόδο: Στην Κομοτηνή συνελήφθη ο 52χρονος μάγειρας

18.12.2020 11:17
Ρόδος-Υπόθεση κατασκοπείας: Προφυλακιστέοι γραμματέας και μάγειρας - Media

 

Στη Ροδόπη άνδρες της Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν τον 52χρονο μάγειρα ο οποίος αποτελεί τον δεύτερο κατηγορούμενο στην υπόθεση κατασκοπείας στη Ρόδο. Ο 52χρονος μετά την απόλυσή του από το πλοίο στο οποίο εργαζόταν είχε μεταβεί στην Κομοτηνή.

Είχε προηγηθεί νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής η σύλληψη του 35χρονου γραμματέα του τουρκικού προξενείου στη Ρόδο, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης της τακτικής Ανακρίτριας του νησιού. Ήδη ο 35χρονος βρίσκεται αυτή την ώρα στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρόδου, προκειμένου να δώσει κατάθεση σε προανακριτικό στάδιο για τα όσα του καταλογίζονται και στο πλαίσιο του σχετικού εντάλματος της ανακρίτριας Ρόδου συνελήφθη. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην ανακρίτρια Ρόδου, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 35χρονος αρνείται την όποια εμπλοκή στην υπόθεση αυτή.

Στους δύο κατηγορουμένους έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για τέσσερα αδικήματα και βάσει αυτών εκδόθηκαν και τα εντάλματα σύλληψής τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:39