search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:30
MENU CLOSE

Πάτρα: Πάνε στην εκκλησία 4 τα ξημερώματα για να κοινωνήσουν

18.12.2020 12:34
Πάτρα: Πάνε στην εκκλησία 4 τα ξημερώματα για να κοινωνήσουν - Media

 

Μέσα στην νύχτα, βγαίνουν από το σπίτι τους λαμβάνοντας όλες τις προφυλάξεις μην τους δει κανένα μάτι, και πάνε σαν τους κλέφτες στην εκκλησία όπου τους περιμένει ο παπάς. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Πελοπόννησος, αφού ακούν την… παράνομη λειτουργία, κοινωνούν.

Όσο και εάν ακούγεται απίστευτο συμβαίνει στην Πάτρα. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, πιστοί ενορίας που βρίσκεται στη νότια πλευρά της Πάτρας, σε τακτά χρονικά διαστήματα από την αρχή της επιβολής των μέτρων για την αποτροπή της μετάδοσης του covid-19, βρίσκονται μεταμεσονύκτιες ώρες και μετέχουν στις θείες λειτουργίες που τελούνται στον ναό.

Η ώρα συνάντησης είναι συνήθως λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα. Οι πιστοί φτάνουν ορισμένες νύχτες ακόμα και τους 50, και οι οποίοι, σύμφωνα με την Πελοποννησο, μπαινουν στην εκκλησία χωρίς να τηρούν κανένα απολύτως μέτρο ασφαλείας – αποστάσεις, μάσκες, αντισηπτικά – αφού ο παπάς τους λέει ότι «μέσα στον ναό δεν κινδυνεύουν από τίποτα».

Στις τελευταίες παράνομες λειτουργίες εμφανίζονται και άτομα από απομακρυσμένες περιοχές της Πάτρας αφού προφανώς η «κρυφή λειτουργία» μεταδόθηκε από στόμα σε στόμα στους κατοίκους της αχαικής πρωτεύουσας

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:30