search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:24
MENU CLOSE

Ξάνθη: Το πάρτι κατέληξε σε επεισόδια με την αστυνομία

18.12.2020 18:24
Ξάνθη: Το πάρτι κατέληξε σε επεισόδια με την αστυνομία - Media
 
Πάρτι διοργανώθηκε σε κατοικία στην Ξάνθη την Πέμπτη αλλά είχε επεισοδιακή εξέλιξη και κατάληξη. Ειδικότερα, ειδοποιήθηκε η αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας και παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού αλλά οι παρευρισκόμενοι επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών, προκαλώντας επεισόδια. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθουν και να τους επιβληθουν πρόστιμα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν την Πέμπτη το βράδυ, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης τρεις (3) ημεδαποί, κατηγορούμενοι για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, διατάραξη κοινής ησυχίας, απειλή, απείθεια, εξύβριση και βία κατά υπαλλήλων, κατά περίπτωση.
 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου μετά τη διαπίστωση διατάραξης κοινής ησυχίας και πραγματοποίηση ιδιωτικής συνάθροισης στην οικία του ενός δράστη, οι άλλοι δύο εξύβρισαν και απείλησαν τους αστυνομικούς, καθώς επίσης ο ένας αρνήθηκε τον έλεγχο και ο δεύτερος με τη χρήση βίας επιχείρησε να αποφύγει τη σύλληψη.
 
Στον ιδιοκτήτη της οικίας επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ και στους άλλους συλληφθέντες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
 
Πηγή: empros.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:24