23/05/2019 01:19:19

Εντολή Μεϊμαράκη να δοθούν τα «πόθεν έσχες» του

Εντολή Μεϊμαράκη να δοθούν τα «πόθεν έσχες» του - Media

Εντολή προκειμένου να δοθούν εντός της ημέρας από τη Βουλή το σύνολο των «πόθεν έσχες» του από το 1989 έως σήμερα, έδωσε ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Παράλληλα δήλωσε ότι θα συνεννοηθεί με τους νομικούς συμβούλους της Βουλής προκειμένου να εξουσιοδοτηθεί η όποια αρμόδια δημόσια αρχή της χώρας, για να ερευνήσει και να ανοίξει οποιονδήποτε λογαριασμό διατηρεί ο ίδιος στο εξωτερικό.

Ο κ. Μεϊμαράκης κάλεσε επίσης τον δημοσιογράφο και εκδότη της RealNews Νίκο Χατζηνικολάου να δώσει και αυτός στη δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» του. «Να δείξει την ίδια προσωπική ευθιξία και να πράξει το ίδιο και με τα πόθεν έσχες του και με τους λογαριασμούς του. Πιστεύω ότι και ο Νίκος θα κάνει το ίδιο. Θέλω να ξέρω ποιος είναι ο κριτής μου. Για να ξέρει και η κοινή γνώμη. Υπάρχει ο νόμος Κακλαμάνη, που αφορά και τους εκδότες. Αν έχει προσωπική ευθιξία, ας το κάνει», δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Μεϊμαράκης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.