search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 15:32
MENU CLOSE

Κυτταρικό φάρμακο για τον κορωνοϊό από την αιματολογική του «Παπανικολάου» (video)

20.12.2020 10:07
Κυτταρικό φάρμακο για τον κορωνοϊό από την αιματολογική του «Παπανικολάου» (video) - Media

 

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για την εύρεση αποτελεσματικού τρόπου θεραπείας για την νόσο covid–19. Ομάδα του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης αναπτύσσει κυτταρικό φάρμακο για την αντιμετώπισή της.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Αιματολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου, Αχιλλέα Αναγνωστόπουλο, πρόκειται για κυτταρικό προϊόν με Τ–λεμφοκύτταρα που ήδη χορηγείται σε μεταμοσχευμένους ασθενείς, όταν παρουσιάζουν κάποια βαριά λοίμωξη και το οποίο μπορεί να βοηθήσει και τους ασθενείς με κορωνοϊό.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος απευθύνει έκκληση στον κόσμο, να βοηθήσει στην χρηματοδότηση της μελέτης, με όποιο ποσό μπορεί ο καθένας, καθώς αυτή την περίοδο δεν έχει προκηρυχθεί κάποιο πρόγραμμα για την υποβολή ερευνητικών μελετών και η μάχη εναντίον του SARS-CoV-2 βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη φάση με πολλούς βαριά νοσούντες και ανθρώπους να χάνουν καθημερινά τη ζωή τους.

 

Πηγή: ΕΡΤ3

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:52