21/01/2019 04:37:08

Στον Εισαγγελέα Έλληνας και Πακιστανός για κακοποίηση σκύλου

Στον Εισαγγελέα Έλληνας και Πακιστανός για κακοποίηση σκύλου - Media

Την Τρίτη 25/9 ένας Καναδός και ένας Ελληνοκαναδός, επέστρεφαν από τον Μαραθώνα όταν είδαν στην απέναντι πλευρά του δρόμου να περνάει τρέχοντας αυτοκίνητο το οποίο έσερνε σκύλο δεμένο με αλυσίδα. Κάνουν αναστροφή, αρχίζουν να τον κυνηγούν και λίγο πιο κάτω βλέπουν να τον έχουν σταματήσει ήδη 2 άλλα αυτοκίνητα μιας παρέας Ελληνο-Ελβετών.

Το αυτοκίνητο το οδηγούσε Πακιστανός ο οποίος τηλεφώνησε αμέσως στον Έλληνα αφεντικό του και εξαφανίστηκε τρέχοντας. Το αφεντικό ακούγοντας την μία παρέα να μιλάει Αγγλικά και την άλλη Γαλλικά, τους ζήτησε τα χαρτιά τους (!!!), ενώ έλεγε με περηφάνεια ότι ο σκύλος είναι δικός του και επειδή του έκανε ζημιά στο περιβόλι, τον έδεσε με αλυσίδα πίσω από το αυτοκίνητο και είπε στον Πακιστανό “να τον τραβήξει μέχρι να λιώσει”

Οι 2 παρέες είχαν ήδη καλέσει την αστυνομία. Όταν ήρθε η αστυνομία, ο Έλληνας άλλαξε την ιστορία λέγοντας ότι είπε στον Πακιστανό να πάρει τον σκύλο μέσα στο αυτοκίνητο και να πάει να τον αφήσει κάπου μακριά, αλλά αυτός "από χαζομάρα" τον έδεσε από πίσω... Πήγαν στο τμήμα οι μισοί μάρτυρες και έδωσαν κατάθεση και οι υπόλοιποι ανέλαβαν να πάνε τον σκύλο στον κτηνίατρο.

Αργότερα που πήγαν και οι υπόλοιποι να καταθέσουν, έμαθαν ότι η αστυνομικοί είχαν αφήσει τον Έλληνα να φύγει.
Χθες το πρωί, η δικηγόρος των Καναδών κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα και τους είπε ότι θα καταθέσει μήνυση για απιστία επειδή άφησαν τον Έλληνα να φύγει, ενώ έπρεπε να ακολουθήσουν την διαδικασία του Αυτοφώρου. Τελικά οι δράστες συνελήφθησαν χθες και σήμερα το πρωϊ στο κτίριο 16 της Ευελπίδων, ώρα 11.30 περνάνε από τον Εισαγγελέα. 

ΓΤ

Πηγή: www.athensvoice.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.