18/07/2019 13:34:02

Συνελήφθη ο παραγωγός της αντι-ισλαμικής ταινίας

Συνελήφθη ο παραγωγός της αντι-ισλαμικής ταινίας - Media

Για προηγούμενη υπόθεση και όχι για τη «βλάσφημη» ταινία προς τον Μωάμεθ, διέταξε το δικαστήριο της Καλιφόρνια τη φυλάκιση του Μπασελέι Νάκουλα, παραγωγού της επίμαχης ταινίας.

Το δικαστήριο εξέτασε εάν έχει παραβιάσει τους όρους της αναστολής σε προηγούμενη καταδίκη του για τραπεζική απάτη κι έκρινε πως ο 55χρονος μπορεί προσπαθήσει να διαφύγει από την πολιτεία κατά τη διάρκεια της έρευνας. Ο 55χρονος, Αιγυπτιακής καταγωγής και κάτοικος Καλιφόρνιας, οδηγήθηκε σε κρατητήριο –του οποίου η τοποθεσία δεν ανακοινώθηκε- τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας) μετά την προσαγωγή του ενώπιον δικαστή.

Σημειώνεται ότι ο Νάκουλα δεν μπορεί να διωχθεί ποινικά για το περιεχόμενο της περιβόητης ταινίας. Ωστόσο, σε βάρος του έχει ήδη κατατεθεί μήνυση από ηθοποιό που συμμετείχε και η οποία υποστηρίζει ότι ο 55χρονος την «εξαπάτησε» περιγράφοντάς διαφορετικά την ταινία στην οποία θα έπαιζε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.