search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:24
MENU CLOSE

Προσβλητικός Τσαβούσογλου προς Δένδια: «Dear Niko, σταματήστε να ζητάτε βοήθεια από άλλους»

20.12.2020 20:33
Προσβλητικός Τσαβούσογλου προς Δένδια: «Dear Niko, σταματήστε να ζητάτε βοήθεια από άλλους» - Media

 

Στον ενικό απευθύνεται στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, ο Τούρκος ομόλογός του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σε ένα ειρωνικό σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter με το οποίο καλεί τη χώρα μας να «σταματήσει να ζητά βοήθεια από άλλους».

Συγκεκριμένα, ενσωματώνοντας ανάρτηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με απόσπασμα συνέντευξής του στα «Παραπολιτικά», όπου αναφέρεται στις κινήσεις των εταίρων σε ΕΕ και ΗΠΑ κατά της Τουρκίας, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλού γράφει:

«Αγαπητέ Νίκο, μερικές φιλικές συμβουλές για το νέο έτος. Σταματήστε να ζητάτε βοήθεια από άλλους και να βλάπτετε την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού. Ας είναι το 2021 η χρονιά που θα διευθετήσουμε τις διαφορές μας με δίκαιο τρόπο, μιλώντας ευθέως, ειλικρινά και σοβαρά».

Σημειώνεται ότι σε συνεντεύξεις του το Σαββατοκύριακο ο Νίκος Δένδιας ανέφερε εκ νέου ότι προϋπόθεση για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων είναι «η Τουρκία να αποδείξει ότι επιθυμεί τον εποικοδομητικό διάλογο στη βάση του διεθνούς δικαίου, ως διαρκή επιλογή, όχι ως σημαία ευκαιρίας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:21