search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:18
MENU CLOSE

Το Champions League επιστρέφει στο MEGA

21.12.2020 09:03
championsleague.jpg

 

Ακρως σημαντικές εξελίξεις και ταυτόχρονα ιδιαιτέρως ευχάριστες ειδήσεις για τους ποδοσφαιρόφιλους στη χώρα δρομολογήθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα, το τοπίο των τηλεοπτικών μεταδόσεων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου στον πλανήτη, του Champions League, αλλάζει, καθώς, σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες του media.gr, μετά από τρία χρόνια οι Ελληνες τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθούν και πάλι κάθε Τετάρτη τους αγώνες του Champions League και σε ελεύθερο κανάλι, μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Ετσι, τα μεγάλα ποδοσφαιρικά βράδια που συνδέθηκαν άρρηκτα με το Μεγάλο Κανάλι επιστρέφουν στον… φυσικό τους χώρο για την τριετία 2021-2024 για να συνεχίσει να γράφεται τηλεοπτική ιστορία. Το MEGA θα μεταδίδει live τον κορυφαίο αγώνα της βραδιάς και σε ειδικό πρόγραμμα τα highlights όλων των άλλων ματς της Τετάρτης και της Τρίτης.

Θα πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό και χορταστικό σόου, που θα ξεκινάει στις 9 το βράδυ και θα περιλαμβάνει όλη τη δράση από τα ευρωπαϊκά γήπεδα. Κι όλα αυτά με τη σφραγίδα του τηλεοπτικού σταθμού που ήταν συνυφασμένος με την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση για 17 χρόνια, από το ξεκίνημά της το 1993.

Η κορωνίδα της συμφωνίας θα είναι η μετάδοση από το MEGA και των τριών τελικών της διοργάνωσης που αντιστοιχούν στη χρονική διάρκειά της: στις 28 Μαΐου 2022 από την Αγία Πετρούπολη, τον Μάιο του 2023 από την«Allianz Arena» του Μονάχου και τον Μάιο του 2024 από το «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου.

Πριν από κάθε αγωνιστική, θα υπάρχει το επίσημο magazine της UEFA για τη διοργάνωση. Επίσης το MEGA θα μεταδίδει και τους τρεις τελικούς του UEFA Super Cup κάθε χρονιά, αρχίζοντας από το προσεχές καλοκαίρι.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:17