search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:06
MENU CLOSE

Τα καρτ ξανάρχονται

27.09.2012 21:00
Τα καρτ ξανάρχονται - Media

Οι διοργανωτές του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA) παραχώρησαν συνέντευξη τύπου και προϊδέασαν τους εκπρόσωπους των ΜΜΕ για τις εκδηλώσεις του διημέρου 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2012.

Οι διοργανωτές του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA) παραχώρησαν συνέντευξη τύπου και προϊδέασαν τους εκπρόσωπους των ΜΜΕ για τις εκδηλώσεις του διημέρου 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2012.

Τη συνέντευξη τύπου παραχώρησαν οι: Πλάτωνας Μαρλαφέκας (πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας, Διευθυντής Μάρκετινγκ της εταιρείας ΛΟΥΞ και εκπρόσωπος του Μεγάλου Χορηγού), Παναγιώτης Βαφέας (αντιδήμαρχος Οικονομικής Διαχείρισης Δήμου Πατρέων), Απόστολος Θέος (αντιπρόεδρος του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών) και Σωτήρης Μπρακατσέλος (β’ αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου, Χορηγός ποδηλατικού σιρκουί).

Ο Πλ. Μαρλαφέκας αναφέρθηκε στη διεθνή αποδοχή που έχει το P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA, γεγονός που πιστοποιείται από τις συμμετοχές ξένων οδηγών στη φετινή διοργάνωση (ανάμεσά τους είναι ο ιταλός, πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Davide Fore και ο βέλγος Kenny Vermeylen), και την κάλυψη του αγωνιστικού διημέρου από τουλάχιστον πέντε ξένες δημοσιογραφικές αποστολές. Συμμετοχή στους φετινούς αγώνες έχουν δηλώσει 83 οδηγοί στις τέσσερις κατηγορίες. Επίσης, τόνισε ότι οι διοργανωτές έχουν προγραμματίσει πολλές παράλληλες δράσεις για να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών ακόμα και στα διαλείμματα των αγώνων, ενώ μίλησε και για την ανάγκη να ενταχθεί ο θεσμός στον ετήσιο σχεδιασμό των τοπικών φορέων που στηρίζουν το  P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA (τους οποίους και ευχαρίστησε δημόσια).

Ο αντιδήμαρχος Π. Βαφέας εξέφρασε την στήριξη του Δήμου Πατρέων στο θεσμό παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και εξέφρασε την ελπίδα να είναι σε θέση η Τοπική Αυτοδιοίκηση να βοηθήσει ακόμα περισσότερο τη διοργάνωση την επόμενη χρονιά. Ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στους διοργανωτές και τους αθλητές, και απηύθυνε μήνυμα σε όλους τους οδηγούς που κινούνται στους δρόμους: Προσοχή στην οδήγηση.

Ο Απ. Θέος μίλησε εκ μέρους του Α.Ο.Π. για τον πολυάριθμη υποστήριξη που θα προσφέρει ο φορέας του μηχανοκίνητου αθλητισμού κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού διημέρου και τόνισε ότι μπορεί μεν να πρόκειται για μια διοργάνωση με σκοπό την διασκέδαση, παρόλα αυτά δεν πρόκειται να γίνει καμία έκπτωση στον τομέα της ασφάλειας των οδηγών και των θεατών. Έκλεισε με την παραπομπή στο διαφημιστικό σποτ του θεσμού: «Σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδας θα ήταν όνειρο. Στην Πάτρα είναι απλά θεσμός…».

Ο Σωτ. Μπρακατσέλος, αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και εκπρόσωπος της MED FRIGO Α.Ε. (Χορηγού του ποδηλατικού σιρκουί πόλης) αναφέρθηκε στην απόφαση της εταιρείας να στηρίξει την ποδηλατική εκδήλωση, που είναι μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα. Σημείωσε ότι η εταιρεία θα είναι αρωγός σε κάθε ανάλογη εξωστρεφή ενέργεια που προβάλει την περιοχή και δημιουργεί συνθήκες ανάπτυξης και αύξησης της επισκεψιμότητας.

Τη συνέντευξη τύπου πλαισίωσαν οι κοπέλες που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς «Καλλιστεία Δυτικής Ελλάδας 2012». Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πομώνης, που θα παρουσιάσει τη βραδιά (30 Σεπτεμβρίου στη Veso Mare) μίλησε για την εκδήλωση και τόνισε ότι οι διαγωνιζόμενες θα είναι παρούσες και στο 4ο P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA.

Ενημέρωση για το αγωνιστικό πρόγραµµα θα παρέχεται από την επίσηµη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.pickpatras.gr). Επίσης, θα αναρτώνται ανακοινώσεις, δελτία τύπου, φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τους αγώνες σε όλες τις κατηγορίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24