search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:42
MENU CLOSE

Το «αντίο» της Καίτης Φίνου στον Σπύρο Μισθό (Photo)

21.12.2020 09:40
Το «αντίο» της Καίτης Φίνου στον Σπύρο Μισθό (Photo) - Media

 

 

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook θέλησε να αποχαιρετήσει η Καίτη Φίνου τον Σπύρο Μισθό ο οποίος έφυγε από τη ζωή, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

«Έφυγε και ο Σπύρος Μισθός. Με την πρώην γυναίκα του Τόνια Αδαμοπούλου περάσαμε πολύ ωραίες στιγμές. Συνεργαστήκαμε και στο θέατρο και σε βιντεοταινίες και περιοδείες. Συλλυπητήρια στους δικούς του»  έγραψε η ηθοποιός, ποστάροντας κοινές τους φωτογραφίες από παλαιότερη συνεργασία τους.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή χθες, Κυριακή, ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. 

«Με ένα πολύ άσχημο νέο ξεκινάει η Κυριακή… Τη νύχτα έφυγε από κοντά μας ο καλός μας συνάδελφος που τόσο πολύ είχαμε δουλέψει μαζί μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο εκ των πρωταγωνιστών του Νίκου Φώσκολου. ο Σπύρος Μισθός… Πληροφορούμαστε ότι η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στα Γιάννενα. Καλό ταξίδι Σπυράκο μας», έγραψε στο Facebook. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:42