search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:56
MENU CLOSE

Περρής κατά Κοκλώνη: «Το χάσαμε τελείως – Είναι βασικά μαθήματα παρουσίασης» (Video)

21.12.2020 10:33
Περρής κατά Κοκλώνη: «Το χάσαμε τελείως - Είναι βασικά μαθήματα παρουσίασης» (Video) - Media

 

Σε ένα στιγμιότυπο στο J2US που τον εξόργισε αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Περρής μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό”

Αναφερόμενος στην τηλεοπτική επανένωση του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Σοφίας Βόσσου, ο δημοσιογράφος εξέφρασε την ενόχλησή του αναφορικά με τη στάση του Νίκου Κοκλώνη on air. 

Συγκεκριμένα, το Σάββατο οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα συγκινητικό στιγμιότυπο όπου Μικρούτσικος και Βόσσου τραγούδησαν στο πλατό μέσω… τηλεφωνικής σύνδεσης! 

Με δεδομένη τη στενή σχέση τους, την τηλεοπτική τους συνύπαρξη που πραγματοποιήθηκε μετά από πολλά χρόνια, αλλά και την πρόσφατη περιπέτεια της Σοφίας Βόσσου με την υγεία της, το στιγμιότυπο ήταν ιδιαίτερο και συγκινητικό. 

Ο Βαγγέλης Περρής τόνισε ότι ο Νίκος Κοκλώνης προφανώς δεν αντιλήφθηκε τη σημαντικότητα της στιγμής, αφού παρενέβη στο ντουέτο τους χωρίς καν να γνωρίζει τα λόγια… 

«Δεν γίνεται να είναι η Σοφία Βόσσου κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάτω από αυτές τις συνθήκες, να κάνουν ντουέτο, να τραγουδάνε το Φιλαράκι και να τραγουδάει μαζί τους ο Νίκος Κοκλώνης και το πλάνο να δείχνει μία τον Κοκλώνη, μία τον Μικρούτσικο και τη Βόσσου φωτογραφία. Είναι τεράστιο λάθος, δεν έχεις καταλάβει τη στιγμή, θεωρείς ότι εκείνη τη στιγμή δεν γίνεται κάτι σπουδαίο, που είναι σπουδαίο. Το χάσαμε τελείως. Τελείως το χάσαμε!

Εκείνη τη στιγμή η ουσία ήταν η επανασύνδεση μέσω τραγουδιού δύο ανθρώπων. Η παρεμβολή ενός ανθρώπου που ήταν άσχετος με τη δυάδα, δεν ήξερε καν τα λόγια. Είναι βασικά μαθήματα παρουσίασης, αποτραβιέται ο παρουσιαστής. Κάθεσαι και παρακολουθείς, δεν μετέχεις, είσαι στην άκρη και καταλαβαίνεις ότι η στιγμή αυτή είναι μεγαλύτερη από τη δική σου παρουσία», ανέφερε εμφανώς εκνευρισμένος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:55