search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:39
MENU CLOSE

Χριστουγεννιάτικος μποναμάς 700.000 ευρώ από το ΤΖΟΚΕΡ

21.12.2020 11:08
Χριστουγεννιάτικος μποναμάς 700.000 ευρώ από το ΤΖΟΚΕΡ - Media

 

ΤΖΟΚΕΡ σε εορταστικούς ρυθμούς με κέρδη 700.000 ευρώ – Τα απλά βήματα για online εγγραφή και κατάθεση δελτίου από το σπίτι

Τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωή τους – παρά το lockdown – θα περάσουν οι τυχεροί παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ, που θα κατορθώσουν να μαντέψουν σωστά τους 5+1 αριθμούς που οδηγούν απόψε στο μεγάλο έπαθλο των 700.000 ευρώ. Υποψήφιοι για να κερδίσουν το ποσό αυτό είναι όσοι κάνουν online εγγραφή και καταθέσουν τα δελτία τους, μέσω του tzoker.gr ή της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ, έως τις 21:30.

Η διαδικασία εγγραφής και κατάθεσης δελτίου είναι σύντομη και απλή, τόσο από υπολογιστή, όσο και από κινητό τηλέφωνο ή tablet.

Online εγγραφή

Από υπολογιστή, πατάτε «εγγραφή» και συμπληρώνετε το email και τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα. Επιλέγετε το «όνομα χρήστη» και τον «κωδικό» που επιθυμείτε και δημιουργείτε λογαριασμό. Με την υποβολή της φόρμας, λαμβάνετε επιβεβαιωτικό email για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Με ανάλογο τρόπο θα πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας και μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ, την οποία κατεβάζετε δωρεάν σε κινητό τηλέφωνο ή tablet από το App store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ (συσκευές με Android).

Online κατάθεση δελτίου

Μπαίνετε στο λογαριασμό σας μέσω του tzoker.gr ή του tzoker app. Επιλέγετε αριθμούς και συμπληρώνετε στήλες. Καταθέτετε το δελτίο σας, το οποίο λαμβάνετε με email.

Η ώρα της κλήρωσης

Η αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ θα πραγματοποιηθεί στις 22:00, όπως κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, που διεξάγονται οι τρεις εβδομαδιαίες κληρώσεις του παιχνιδιού. Οι παίκτες μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά όλε τις κληρώσεις μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube, της ιστοσελίδας tzoker.gr και της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:38