search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:10
MENU CLOSE

Ο Κύρτσος κριτικάρει την κυβέρνηση για την οικονομία: Κάνει λόγο για «χαμένη τετραετία» (Video)

21.12.2020 15:32
Αιχμές Κύρτσου για το νέο κυβερνητικό σχήμα: Δεν είναι αυτό που λέμε... μικρό και ευέλικτο - Media

 

Κριτική στην στρατηγική της κυβέρνησης για την οικονομία άσκησε ο ευρωβουλευτής του κυβερνόντος κόμματος Γίωργος Κύρτσος, εκτιμώντας ότι η αποκατάσταση του χαμένου εισοδήματος λόγω της πανδημίας, θα ξεκινήσει το 2023 και κάνοντας λόγο για «χαμένη τετραετία».

Συγκεκριμένα, ο Γ. Κύρτσος, μιλώντας στο Kontra Channel, αφού δήλωσε πως «επιτέλους», ο Χρήστος Σταϊκούρας παραδέχεται τη διψήφια ύφεση του 2020, άσκησε κριτική στο υπουργείο Οικονομικών για τις συνεχείς διαψεύσεις των ως τώρα προβλέψεων για την εξέλιξη της οικονομίας, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι «δεν υπάρχει ανάπτυξη τύπου V», σε αντίθεση με όσα ανέφερε αρχικά το υπουργείο Οικονομικών.

Ο ευρωβουλευτής, υπογράμμισε παράλληλα τα λάθη που έγιναν στο άνοιγμα του τουρισμού και ξεκαθάρισε ότι για του χρόνου και του παραχρόνου η ανάπτυξη θα είναι μικρή, υπενθυμίζοντας ότι ο ΟΟΣΑ «βλέπει» ανάπτυξη μόλις 0,1% του ΑΕΠ. Στο πλαίσιο αυτό εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει εξομάλυνση της κατάστασης πριν το δ’ τρίμηνο του 2021, παρά τις προβλέψεις της κυβέρνησης για καλό τουριστικό καλοκαίρι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:08