search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:50
MENU CLOSE

Πρώην κουνελάκι του Playboy: Όλη η αλήθεια για τον Χιου Χέφνερ και τα σεξουαλικά πάρτι (Photos | Videos)

21.12.2020 15:51
Πρώην κουνελάκι του Playboy: Όλη η αλήθεια για τον Χιου Χέφνερ και τα σεξουαλικά πάρτι (Photos | Videos) - Media

 

Για την ζωή της στην έπαυλη του ιδρυτή του Playboy Χιου Χέφνερ μίλησε σε συνέντευξή της για την εκπομπή «Get Naked With Gina», η Τζένα Μπέντλεϊ, ένα πρώην κουνελάκι του Playboy.

Αρχικά, η Μπέντλεϊ προσπάθηκσε να μπει στον κόσμο της μόδας, αλλά εξαιτίας του μεγάλου φυσικού στήθους της, κατέληξε στην έπαυλη του Χιου Χέφνερ και στο εξώφυλλο του Playboy.

Σε ερώτηση για το πώς ήταν η ζωή στην πολυτελή κατοικία, η Μπέντλεϊ απάντησε ότι «έπρεπε να υπογράψει ένα συμφωνητικό εχεμύθειας, για πολλούς λόγους».

«Μπορείτε να υποθέσετε ότι γνώρισα πολλούς διάσημους μουσικούς, πολιτικούς διασημότητες. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι υπήρχαν πολλά διασκεδαστικά σεξουαλικά πάρτι, αλλά για τα υπόλοιπα… αν είχαν οι τοίχοι αυτιά για να μιλούσαν» επισήμανε.

Αναφερόμενη στο εάν η σχέση της με τον Χιου Χέφνερ ήταν πολύ οικεία, το μοντέλο επισήμανε ότι «για τα μάτια του κόσμου έδειχνε πως είχε πολλές ερωτικές συντρόφους, αλλά δεν ήταν έτσι. Δεν έκανε σεξ με καμία από εμάς. Ήταν μόνο για τις φωτογραφίες και για να δείχνει καλός στα μέσα ενημέρωσης. Το Χόλιγουντ έχει έναν τρόπο για να αναπαριστά τα πράγματα με έναν συγκεκριμένο στυλ, αλλά στην πραγματικότητα, πιστεύετε ότι μπορεί ένας 87χρονος να κοιμάται με 9 καυτές 20χρονες».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ειλικρινά, όμως, ας είμαστε ρεαλιστές. Είναι κάτι που με κάνει να γελάω μέχρι σήμερα, αλλά ο κόσμος πιστεύει πάντα αυτό που θέλει. Ήταν μια απίστευτη ευκαιρία και είμαι πολύ χαρούμενη που βίωσα αυτό τον τρόπο ζωής».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:49