search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:02
MENU CLOSE

Κροκόδειλος κοιμόταν σε γήπεδο του γκολφ και ένα μπαλάκι «προσγειώθηκε» στην ουρά του – Και όμως πήγε άνθρωπος και το πήρε (Video)

21.12.2020 17:40
Κροκόδειλος κοιμόταν σε γήπεδο του γκολφ και ένα μπαλάκι «προσγειώθηκε» στην ουρά του – Και όμως πήγε άνθρωπος και το πήρε (Video) - Media

 

Το να πλησιάσει κάποιος έναν κροκόδειλο είναι σκέτη αυτοκτονία. Το να τον ακουμπήσει μάλιστα και στην ουρά είναι σχεδόν σίγουρος θάνατος. Και όμως ένας παίκτης του γκολφ, με περίσσιο θάρρος το έκανε. 
Το περιστατικό που κατέγραψε η κάμερα συνέβη στη Φλόριντα και έγινε μέσα σε ένα γήπεδο γκολφ όπου έπαιζαν μια παρτίδα, δυο αδέρφια. Κάποια στιγμή το μπαλάκι προσγειώθηκε στην ουρά του κροκόδειλου που εκείνη την ώρα κοιμόταν και ο ένας από τα δυο αδέρφια τον πλησίασε και το πήρε. 
Φαίνεται ότι ο κροκόδειλος αιφνιδιάστηκε περισσότερο από τον άνδρα και αντί να τον χτυπήσει με τη δυνατή ουρά του ή αντί να στρέψει το κεφάλι του για να τον δαγκώσει, βούτηξε τρομοκρατημένος στα νερά και εξαφανίστηκε  
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:59