23/07/2019 02:31:55

Να δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα του ΣΔΟΕ ζητά από τον Ρουπακιώτη η Βουλή

Να δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα του ΣΔΟΕ ζητά από τον Ρουπακιώτη η Βουλή  - Media

Με επιστολή του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη,  ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης ζητά την προσωπική παρέμβαση του υπουργού για να δημοσιοποιηθεί η λίστα του ΣΔΟΕ. 

Η επιστολή αναφέρει ότι «λόγω των συνθηκών, τις οποίες η χώρα αντιμετωπίζει και της ευρείας δημοσιότητας των πρόσφατων περιστατικών που σχετίζονται με τα φερόμενα -από διαρροές- ως εμπλεκόμενα σε ελέγχους του ΣΔΟΕ πολιτικά πρόσωπα, παρακαλούμε, μετά από σχετική ομόφωνη απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, που σας διαβιβάζεται, να μεριμνήσετε, ώστε να δημοσιοποιηθούν όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με τις ως άνω υποθέσεις». 

Εκτός τούτου, κύκλοι του προέδρου της Βουλής υποστηρίζουν πως «επειδή με τις επιλεκτικές διαρροές δημιουργείται νοσηρό κλίμα και όλοι οι βουλευτές μένουν αθωράκιστοι σε οποιονδήποτε θέλει να τους πλήξει προσωπικά ή  να πλήξει το Κοινοβούλιο σε μία περίοδο που καλούμαστε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, θα πρέπει να δημοσιοποιούνται όλα. Διότι, δεν είναι δυνατόν ο καταγγέλλων να κάνει χρήση απορρήτων εγγράφων ατιμώρητος και ο καταγγελλόμενος να μην έχει πρόσβαση ούτε στο φάκελο».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.