search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:05
MENU CLOSE

Θανάσης Πάτρας για Αρναούτογλου: «Επαγγελματικά τον εκτιμώ, σε προσωπικό επίπεδο έχω άλλη γνώμη» (Video)

22.12.2020 08:21
Θανάσης Πάτρας για Αρναούτογλου: «Επαγγελματικά τον εκτιμώ, σε προσωπικό επίπεδο έχω άλλη γνώμη» (Video) - Media

 

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε ο Θανάσης Πάτρας αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στην περίοδο που η Σοφία Αλιμπέρτη είχε αποχωρήσει ξαφνικά από την εκπομπή που παρουσίαζαν. Ερωτηθείς για τις σχέσεις που διατηρούν σήμερα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου απαντά ότι δεν έχει πια καμιά επαφή, τονίζοντας ότι παρά το γεγονός ότι τον εκτιμά πολύ επαγγελματικά, σε προσωπικό επίπεδο δεν ισχύει το ίδιο.

«Όταν έκανα εκπομπή με τη Σοφία Αλιμπέρτη, βρέθηκα στο μάτι του κυκλώνα. Δέχτηκε τότε η Σοφία μια πρόταση από άλλο κανάλι, θεώρησε ότι πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της και το έκανε. Εμένα δεν μου είπε κανένας να πάω μαζί της. Βρέθηκα εκεί πέρα μόνος να διαχειριστώ μια κατάσταση.

Παίζαμε με τη Σοφία απέναντι και κάναμε τα ίδια νούμερα. Έμαθα από τις εφημερίδες ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος παίρνει την εκπομπή μου. Ήταν μια επαγγελματική φάση της ζωής μου που με έκοψε.

Δεν έχω καμία σχέση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μου είναι αδιάφορο, δεν με «πονάει» καθόλου. Θα ήθελα να τον ρωτήσεις αν τον συναντήσεις, γιατί δεν μιλάμε. Τον εκτιμώ επαγγελματικά πάρα πολύ, σε προσωπικό επίπεδο δεν έχω την ίδια γνώμη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:04