search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:43
MENU CLOSE

Eμίλια Κλαρκ: Το «Το Game of Thrones» με διαμόρφωσε ως γυναίκα, ηθοποιό και άνθρωπο» (Photo)

22.12.2020 11:32
Eμίλια Κλαρκ: Το «Το Game of Thrones» με διαμόρφωσε ως γυναίκα, ηθοποιό και άνθρωπο» (Photo) - Media

 

Μετά το τέλος της επικής σειράς “Game of Thrones” οι πρωταγωνιστές παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό “Entertainment Weekly!” Μεταξύ αυτών και η Εμίλια Κλαρκ που αποτέλεσε μια από τις βασικές πρωταγωνίστριες της σειράς. 

«Η σειρά είναι η ζωή μου! Τυχόν πόρτες που είναι ανοικτές τώρα, αυτή τις άνοιξε. Κάθε μεγάλη επιλογή ζωής που έχω κάνει εχει μια αντίδραση σε αυτή την παράσταση. Θα σταθώ δίπλα στη Ντενίρης»!

«Το κεφάλαιο της μητέρας των δράκων έχει καταλάβει όλη τη ζωή μου ως ενήλικα! Αυτη η γυναίκα έχει πάρει όλη μου τη καρδιά!» Και συνέχισε λέγοντας: « Το Game of Thrones με διαμόρφωσε σαν γυναίκα, σαν ηθοποιό και σαν άνθρωπο. Απλά εύχομαι ο αγαπημένος μου μπαμπάς να ήταν εδώ τώρα για να μπορούσε και ο ίδιος να δει ποσο μακριά φτάσαμε» έγραψε η αγαπημένη “Καλίσι”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:38