search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:23
MENU CLOSE

Κορωνοϊός – Ελβετία: Προσπαθούν να εντοπίσουν 10.000 ταξιδιώτες από την Βρετανία

22.12.2020 13:40
Κορωνοϊός - Ελβετία: Προσπαθούν να εντοπίσουν 10.000 ταξιδιώτες από την Βρετανία - Media

 

Όποιος ταξιδιώτης από το Ηνωμένο Βασίλειο έχει επισκεφθεί την Ελβετία από τις 14 Δεκεμβρίου, θα μπαίνει σε δεκαήμερη καραντίνα, γεγονός που επηρεάζει μεταξύ άλλων και χιλιάδες σκιέρ, όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό «Focus».

Σύμφωνα με τις ελβετικές αρχές, 92 αεροσκάφη από το Ηνωμένο Βασίλειο προσγειώθηκαν στην Ελβετία από τις 14 Δεκεμβρίου έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής, όταν σταμάτησαν οι πτήσεις με τη χώρα του Μπόρις Τζόνσον.

Με βάση τους υπολογισμούς τους, περίπου 10.000 είναι οι ταξιδιώτες από τη Βρετανία που μετέβησαν στην Ελβετία σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Οι υγειονομικές αρχές των ελβετικών καντονιών είναι υπεύθυνες για τον εντοπισμό των επισκεπτών και είναι επίσης υπεύθυνες για την ιχνηλάτηση των επαφών των κρουσμάτων.

Την ίδια ώρα, το Υπουργείο Υγείας της Ελβετίας έχει ζητήσει όλες τις λίστες επιβατών από τις αεροπορικές εταιρείες.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όσοι μετέβησαν στη χώρα έπρεπε να συμπληρώσουν μια φόρμα με τα στοιχεία τους όπως και να αναφέρουν τον τόπο διαμονής τους στην Ελβετία.

Πηγή: protothema.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:23