search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:39
MENU CLOSE

«Διαλέξεις», η νέα καριέρα του Σαρκοζί

27.09.2012 21:00
«Διαλέξεις», η νέα καριέρα του Σαρκοζί - Media

Η Κάρλα, έχασε κιλά και ετοίμασε νέο άλμπουμ που θα βγει αυτό το φθινόπωρο.

Στις διαλέξεις θα το ρίξει όπως φαίνεται και ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να μιλήσει στις 11 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Waldorf Astoria σε διάσκεψη με θέμα την παγκόσμια κρίση. Πρόκειται για διάσκεψη που διοργανώνει το μεγαλύτερο ταμείο επενδύσεων της Νότια Αμερικής, η βραζιλιάνικη τράπεζα BTG Pactual.

Το περιβάλλον του πρώην προέδρου δεν το έχει επιβεβαιώσει ακόμα, οι πληροφορίες όμως λένε ότι θα ακολουθήσει το δρόμο του Μπιλ Κλίντον και του Τόνι Μπλερ.

Η ομιλία βέβαια θα είναι με πληρωμή. Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Le Parisien» o Σαρκοζί θα μπορούσε να εισπράξει περίπου 100 χιλιάδες ευρώ.

Το ρεπορτάζ όμως δεν σταματά εδώ! Ο Σαρκοζί έχει ένα πρόβλημα: δεν μιλάει Αγγλικά. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες πήρε εντατικά μαθήματα κατά τη διάρκεια του καλοκαιρού.

Μετά την εκλογική του ήττα στις 6 Μαίου, ο Σαρκοζί εξαφανίστηκε από την πολιτική σκηνή. Μιλά με άσχημα λόγια για τον διάδοχό του, αλλά ποτέ δημόσια, εκτός από μία ανακοίνωση με την οποία ζητούσε παρέμβαση στη Συρία.

Στη συνέχεια χάρισε στον εαυτό του πολύμηνες διακοπές. Φιλοξενούμενος του βασιλιά του Μαρόκο, στη συνέχεια του δισεκατομμυριούχου Πολ Ντεμαρέ  στον Καναδά και μετά στη βίλλα της συζύγου του Κάρλα Μπρούνι στο Cap-Nègre.

Όλο αυτό το διάστημα ήταν πολύ διακριτικός και προτίμησε τους φίλους της Κάρλα που είναι  κυρίως ηθοποιοί, μουσικοί και καλλιτέχνες.

Η Κάρλα, έχασε κιλά και ετοίμασε νέο άλμπουμ που θα βγει αυτό το φθινόπωρο.

Άγνωστο αν θα γίνει πραγματικότητα αυτό που είπε η Μπερναντέτ Σιράκ που εμφανίστηκε βέβαιη πως « οι Γάλλοι θα γυρέψουν και πάλι τον Σαρκοζί».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:37