search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:46
MENU CLOSE

Αποκλεισμένη από παντού η Βρετανία: Ουρά 40 χιλιομέτρων από φορτηγά με τρόφιμα – Απίστευτες εικόνες

22.12.2020 15:53
Αποκλεισμένη από παντού η Βρετανία: Ουρά 40 χιλιομέτρων από φορτηγά με τρόφιμα – Απίστευτες εικόνες - Media

 

Στο νότο της Αγγλίας στο Κέντ αλλά και στο Ντόβερ από την πλευρά της Γαλλίας τα φορτηγά και οι νταλίκες που είναι γεμάτες τρόφιμα και αγαθά, έχουν ακινητοποιηθεί εξαιτίας της εμφάνισης στη Βρετανίας του νέου στελέχους του κορωνοϊού. 

Στη μεγάλη λεωφόρο του Κέντ μάλιστα η ουρά ξεπερνά τα 40 χιλιόμετρα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η Βρετανία να μην τροφοδοτείται με είδη πρώτης ανάγκης, να παρουσιάζονται ελλείψεις και ήδη να έχουν αδειάσει τα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Οι εικόνες είναι απίστευτες και μάλιστα ένας χρήστης του τουίτερ έγραψε ότι θυμίζουν Σοβιετική Ένωση την ημέρα θανάτου του Στάλιν, τόσα πολλά οχήματα μαζί.

Πάντως το Παρίσι ανακοίνωσε την Κυριακή το κλείσιμο των συνόρων με την Βρετανία για 48 ώρες εξαιτίας του φόβου για το μεταλλαγμένο στέλεχος του κορωνοϊού.

Χαρακτηριστικό της εικόνας που επικρατεί είναι πως περισσότερα από 650 φορτηγά είναι κολλημένα στον αυτοκινητόδρομο M20 και άλλα 873 σε ένα πάρκινγκ. Οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:41