search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:35
MENU CLOSE

Έβρεξε, πλημμύρισε, η θάλασσα βγήκε στη στεριά και ένας καρχαρίας έκανε βόλτες στην πίσω αυλή ενός σπιτιού (Photos)

22.12.2020 16:21
Έβρεξε, πλημμύρισε, η θάλασσα βγήκε στη στεριά και ένας καρχαρίας έκανε βόλτες στην πίσω αυλή ενός σπιτιού (Photos) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας ύστερα από μια καταιγίδα που χτύπησε την περιοχή. Τα πάντα πλημμύρησαν, η θάλασσα βγήκε στη στεριά και μαζί με αυτή και ένας καρχαρίας που εθεάθη να κόβει βόλτες στη πίσω αυλή ενός σπιτιού το οποίο βρισκόταν δίπλα στη θάλασσα. 
Στη φωτογραφία διακρίνεται καθαρά το πτερύγιο του κύτους. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μόλις το είδε και αφού κατάλαβε τι είχε συμβεί, πήρε το κινητό του και απαθανάτισε το συμβάν. Το απόσπασμα δημοσιεύτηκε στο γκρουπ του Facebook Gold Coast, όπου ένας ντόπιος εξήγησε ότι ο καρχαρίας είχε εντοπιστεί στην πίσω αυλή του. Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση ήταν πολλά και ένας μάλιστα έγραψε «Μια άλλη άγρια μέρα στη Χρυσή Ακτή». Μάλιστα κάποιοι περισσότερο ειδικοί αναγνώρισαν ότι το πτερύγιο ανήκει σε έναν «καρχαρία – ταύρο»
 

 

*Φωτό αρχής: αρχείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:27