search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:48
MENU CLOSE

Πάλι θύμα κλοπής ο ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος – Τον έχουν κλέψει στο σπίτι του στην Παιανία 36 φορές – Η σπείρα του Χαλκού

22.12.2020 20:11
Πάλι θύμα κλοπής ο ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος – Τον έχουν κλέψει στο σπίτι του στην Παιανία 36 φορές – Η σπείρα του Χαλκού - Media

 

Όχι μια, ούτε δύο αλλά 36 φορές ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος έχει πέσει θύμα κλοπής μέσα στο ίδιο του το σπίτι στην Παιανία από τη σπείρα του Χαλκού η οποία ξήλωσε την μάνδρα μπήκε στο σπίτι του έκλεψε τον μετασχηματιστή της ΔΕΗ και τον βύθισε στο σκοτάδι. 

Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Ξανθόπουλος σύμφωνα με την εκπομπή T-Live έπεσε ξανά θύμα των «κυνηγών του χαλκού» που έκοψαν την περίφραξη στο σπίτι του, μπήκαν μέσα και ξήλωσαν για ακόμα μία φορά τον μετασχηματιστή της ΔΕΗ, βυθίζοντας στο σκοτάδι ολόκληρη την περιοχή.

Όπως έγινε γνωστό ο αγαπημένος ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου αποφάσισε να παραχωρήσει δικό του περιφραγμένο χώρο ώστε να τοποθετηθεί εκεί ένας μετασχηματιστής για να μην υπάρχει πρόβλημα με το ρεύμα. Αυτό τον έβαλε στο μάτι της συμμορίας η οποία άρχισε τις δολιοφθορές με αποκορύφωμα να του αναποδογυρίσουν το αυτοκίνητο και να του βγάλουν τον καταλύτη. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10