search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:00
MENU CLOSE

Τρίκαλα: Ο δήμος στόλισε μέχρι και τα… απορριμματοφόρα (Video)

23.12.2020 07:13
Τρίκαλα: Ο δήμος στόλισε μέχρι και τα... απορριμματοφόρα (Video) - Media

 

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησαν ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων, Γιώργος Ζιώγας και ο οδηγός απορριμματοφόρου του δήμου, Δημήτρης Μπακατσής, για την πρωτότυπη ιδέα του δήμου να στολίσει και τα οχήματα της καθαριότητας.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, η πρωτοβουλία αυτή έγινε για να χαρίσουν χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους τις δύσκολες μέρες που περνάμε, ενώ ο κ. Μπακατσής υποστήριξε πως ο κόσμος έχει ενθουσιαστεί με την κίνηση αυτή. Πρόσθεσε δε ότι ο δήμος του πέρασε μια δύσκολη περίοδο με την έξαρση των κρουσμάτων, αλλά με τη βοήθεια των αρχών και τις οδηγίες που δόθηκαν στους πολίτες, η κατάσταση γρήγορα βελτιώθηκε. Καταλήγοντας επισήμανε την προσοχή και την πειθαρχία στην τήρηση των μέτρων που πρέπει να επιδείξουν οι συμπολίτες του μέσα στις γιορτές για να μην έχουμε πάλι νέα έξαρση των κρουσμάτων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:51