search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:28
MENU CLOSE

Βίκυ Καγιά: «Δε θα ξαναδεχτώ ερωτήσεις γι’ αυτές τις δύο κυρίες» (Video)

23.12.2020 09:52
Βίκυ Καγιά: «Δε θα ξαναδεχτώ ερωτήσεις γι’ αυτές τις δύο κυρίες» (Video) - Media

 

Οριστική απάντηση στη φημολογούμενη κόντρα που έχει προκύψει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου έδωσε η Βίκυ Καγιά, ξεκαθαρίζοντας στους δημοσιογράφους ότι δε θα δεχθεί ξανά ερωτήσεις για τις δυο συγκεκριμένες κυρίες. 

«Θα σας πω κάτι που είναι για μένα πάρα πολύ σημαντικό. Σας σέβομαι πάρα πολύ για τη δουλειά που κάνετε. δεν έχω αρνηθεί ποτέ να σας μιλήσω και αντιλαμβάνομαι σε πόσο σκληρές συνθήκες δουλεύετε και τι πρέπει να αντιμετωπίζετε για να έχετε τις δουλειές σας και να είσαστε καλά. Δεν σας έχω αρνηθεί ποτέ να κάτσω και να σας μιλήσω.

Θέλω να πω κάτι για τελευταία φορά. Στα 28 χρόνια που δουλεύω, είμαι μητέρα δύο παιδιών και δύο εν δυνάμει τέσσερα, δεν έχει υπάρξει ένας άνθρωπος να πει ότι έχει δημιουργηθεί μια κόντρα ή ίντριγκα μεταξύ μας. Δεν έχω κάτι άλλο να πω πέρα από ό,τι από την καρδιά μου σας έχω πει. Δεν θα ξαναδεχτώ ερωτήσεις γι’ αυτές τις δύο κυρίες γιατί δεν έχω κάτι να πω, ειλικρινά», είπε η Βίκυ Καγιά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ερωτηθείσα σχετικά, να δίνει τη δική της απάντηση. 

«Εγώ πάντα έχω έναν καλό λόγο και μια καλησπέρα και μια αγκαλιά για όλους. Δεν υπάρχει κάτι από τη μεριά μου. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει πραγματικά και ό,τι ζητάει η καρδούλα του και με ό,τι είναι χαρούμενος. Σημασία έχει ότι είμαστε εδώ να στηρίξουμε Έλληνες σχεδιαστές, βιοτεχνίες, καλλιτέχνες και να δώσουμε ένα ωραίο show για τον κόσμο. Να πούμε καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές, αγάπη και χαμόγελα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:27