search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:41
MENU CLOSE

Μαραντόνα: Τα αποτελέσματα της νεκροψίας του ποδοσφαιρικού θρύλου (video)

23.12.2020 11:46
Μαραντόνα: Τα αποτελέσματα της νεκροψίας του ποδοσφαιρικού θρύλου (video)  - Media

 

Ούτε αλκοόλ, αλλά ούτε και ναρκωτικά στον οργανισμό του έδειξαν τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ρεπορτάζ του espn.com, οι εξετάσεις έδειξαν πως δεν ο Ντιέγκο Μαραντόνα που έφυγε από τη ζωή, δεν είχε καταναλώσει ούτε αλκοόλ, ούτε είχε κάνει χρήση ναρκωτικών τις ημέρες πριν το θάνατό του.

Επιπλέον επιβεβαιώθηκε πως δεν είχε κάνει χρήση φαρμάκων για καρδιακές παθήσεις, ενώ η καρδιά του ζύγιζε σχεδόν το… διπλάσιο από το φυσιολογικό και υπήρχαν ίχνη ψυχοτρόπων φαρμάκων.

Σύμφωνα με την αυτοψία ο Θρύλος του ποδοσφαίρου πέθανε ως αποτέλεσμα οξέος πνευμονικού οιδήματος, που σχετίζεται με την επιδείνωση της χρόνιας καρδιακής ανεπάρκειας.

Τέλος, εντοπίστηκαν ίχνη πιθανής κίρρωσης στο ήπαρ, στους πνεύμονες η ρήξη επτά κυψελίδων, καθώς και μια οξεία νεφρική σωληνωτή νέκρωση. για να γίνει εκ νέου εξέταση

Από «σαράντα κύματα» η τέλεση της κηδείας του 

Πάντως υπενθυμίζουμε ότι η κηδεία του Μαραντόνα πέρασε από σαράντα κύματα, καθώς πολλά από τα παιδιά του ζήτησαν αρχικά να μην ταφεί το πτώμα  για να γίνουν τεστ DNA για να διευκρινιστεί ποια από αυτά ήταν όντως δικά του, ενώ ένας 19χρονος που υποστηρίζει ότι είναι γιος του ζήτησε και την εκταφή της σωρού του για να γίνει εκ νέου εξέταση.

Ο 19χρονος, που το 2006 έχασε τη μητέρα του, σε ηλικία 23 ετών, από καρκίνο του πνεύμονα και ανατράφηκε από τον πρώην φίλο της Μαρτσέλο Λάρα είχε μιλήσει για πρώτη φορά το 2016 για την προσπάθειά του να αποδείξει ότι ο Μαραντόνα είναι ο πραγματικός του πατέρας. Δείτε παρακάτω video με το «λαϊκό προσκύνημα» που έγινε στην κηδεία του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:40