search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:14
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Πότε θα κάνει το εμβόλιο ο Αλέξης Τσίπρας

23.12.2020 16:41
Κορωνοϊός: Πότε θα κάνει το εμβόλιο ο Αλέξης Τσίπρας - Media

 

Όπως όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έτσι και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα εμβολιαστεί κανονικά κατά του Covid-19.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την Κουμουνδούρου, ο Α. Τσίπρας θα κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στις 28 Δεκεμβρίου στον «Ευαγγελισμό».

Επίσης, ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα εμβολιαστεί στις 30 Δεκεμβρίου, ενώ η κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα κατάλογο με τον προγραμματισμό του εμβολιασμού διαφόρων αξιωματούχων.

Όπως είναι γνωστό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα εμβολιαστούν στις 27 Δεκεμβρίου.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, θα κάνει το εμβόλιο στις 4 Ιανουαρίου, ενώ o γραμματέας του ΜεΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, ακόμα δεν έχει γνωστοποιήσει πότε θα εμβολιαστεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:14